Ghidul de călătorie Euro 2020 a fost lansat de Protecţia Consumatorilor. Ce sfaturi vor găsi suporterii în document

Ghidul de călătorie Euro 2020 a fost lansat de Protecţia Consumatorilor. Ce sfaturi vor găsi suporterii în document

ANPC nu a primit până acum reclamaţii legate de achiziţia biletelor de acces pe teren. FOTO: News.ro

Ghidul de călătorie Euro 2020 a fost lansat miercuri de către Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorului. Ghidul cuprinde sfaturi şi informaţii utile pentru suporterii români şi străini şi drepturile pe care aceştia le au în calitate de consumatori.

„Ghidul Euro 2020 cuprinde informaţii utile de călătorie, sfaturi pentru suporteri, reguli de acces şi conduită pe stadion, precum şi informaţii utile privind transportul public în Bucureşti, privind modul de afişare a preţurilor, unde pot face shopping sau care este oferta gastronomică. Un accent important îl reprezintă drepturile consumatorilor care sosesc în Bucureşti, plecând de la transportul aerian, modalitatea de a alege o unitate de cazare sau ce se întâmplă în situaţia în care suporterii achiziţionează bunuri şi servicii şi se confruntă cu o situaţie neplăcută”,a afirmat într-o conferinţă de presă Irina Chiriţoiu, directorul Centrului European al Consumatorilor din România (ECC România), din cadrul ANPC, potrivit Agerpres.

Ghidul va fi disponibil în format fizic în aeroport, la stadion şi în toate punctele de informare destinate turiştilor.

„Sfatul nostru este de a descărca aplicaţia, care funcţionează atât online, cât şi offline, în toate limbile UE, şi cuprinde informaţiile menţionate anterior, precum şi sfaturi legate de serviciile medicale, numerele de urgenţă, numerele de la ambasade şi tot ce trebuie să ştie un turist”, a arătat Chiriţoiu.

Ea a sfătuit suporterii să cumpere bilete la meciuri doar de pe site-urile autorizate şi a precizat că ANPC nu a primit până acum reclamaţii legate de achiziţia biletelor de acces pe teren. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările