Gestul lui Ilie Năstase de a arunca cu cafea în afişul lui Băsescu, în atenţia Poliţiei

Gestul lui Ilie Năstase de a arunca cu cafea în afişul lui Băsescu, în atenţia Poliţiei

Biroul Electoral Central a decis, joi, trimiterea către Poliţia Română, în vederea soluţionării, a sesizării depuse de preşedintele PMP Bucureşti Cristian Petrescu în cazul lui Ilie Năstase care a aruncat cu un pahar de cafea într-un afiş cu Traian Băsescu, informează Mediafax.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Urmare a adresei dumneavoastră, înregistrată la Biroul Electoral Central cu nr. 525/C/BEC/PE/2019/23.04.2019, vă comunicăm că aceasta a fost transmisă, spre competentă soluţionare, către Ministerul Afacerilor Interne – Inspectoratul General al Poliţiei Române”, precizează reprezentanţii BEC în decizia luată.
 
Preşedintele PMP Bucureşti Cristian Petrescu a depus, marţi, la BEC o sesizare în legătură cu faptul că Ilie Năstase a aruncat cu cafea într-un afiş cu Traian Băsescu, cerând sancţionarea acestuia, potrivit legii, cu amendă între 1.000 şi 2.500 lei pentru deteriorarea materialelor electorale.
 
Fostul tenisman Ilie Năstase, candidat UNPR la europarlamentare, a scris, marţi seară, pe Facebook, că s-a nimerit să fie un cort electoral al lui Traian Băsescu cel pe care a aruncat cafea, dar putea să fie al oricărui alt lider politic.
 
„Povestea corturilor electorale e simplă”, susţine Ilie Năstase, care s-a întrebat dacă nu cumva corturile de pe trotuare maschează publicitatea electorală în cele mai bine zone.
 
”Mă bucur că am oameni care m-au jignit în presă şi pe Facebook pentru cortul Băsescu, precum şi oameni care au fost ceva mai indulgenţi (ca să nu spun că au apreciat). Povestea corturilor electorale e simplă – hai să fim cu toţii sinceri – mă refer la politicieni: câte semnături aţi strâns în corturi? De ce erau majoritatea închise? Mascau cumva publicitatea electorală în cele mai bune zone pentru panotajul publicitar? Dacă erau pentru strâns semnături, de ce nu s-au demontat după ce aţi depus listele la BEC? De ce stau pe trotuare, că oamenii să fie obligaţi să iasă în carosabil, că nu mai e loc pentru trafic pietonal? S-a nimerit să fie Băsescu; putea să fie Cioloş, sau Ponta, sau Dragnea, sau Tăriceanu, sau oricine…”, a scris Ilie Năstase, marţi seară, pe Facebook.
 
Acesta a afirmat că de la fiecare dintre cei care i-au comentat gestul a învăţat câte ceva.
 
Traian Băsescu a comentat, marţi seară, la B 1 TV gestul fostului sportiv afirmând: ”E contradicţia asta: ce a fost şi ce a ajuns, săracul”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: