Germania. Un şofer român de TIR, în patru labe pe mijlocul autostrăzii. Ce a păţit bărbatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un camionagiu român s-a târât în patru labe pe o autostradă din Germania FOTO captură Libertatea
Un camionagiu român s-a târât în patru labe pe o autostradă din Germania FOTO captură Libertatea

Agenţii rutieri din oraşul Oberhausen, landul Renania de Nord-Westfalia, au avut parte de o imagine suprarealistă când au ajuns pe o autostradă blocată de un camionagiu român.

Un TIR era staţionat în mijlocul drumului, iar şoferul, un bărbat în vârstă de 54 de ani, se târa în patru labe spre uşa deschisă a cabinei, în partea pasagerului.

Sâmbătă, în jurul orei 20.40, mai mulţi şoferi au sunat la numărul de urgenţă şi au cerut ajutor după ce au observat un camion care circula şerpuit pe A3, în apropiere de oraşul Oberhausen.

La sosirea poliţiei, camionul era oprit fără lumini de semnalizare şi în spatele lui se formase deja o coadă de TIR-uri. Ajunşi lângă camion, agenţii au asistat la încercările neputincioase ale bărbatului de a se sui în camion. El a alunecat chiar în faţa acestora rănindu-se serios la faţă. Poliţiştii i-au acordat primul ajutor şi au chemat o ambulanţă. Deşi avea mască, bărbatul  mirosea puternic a alcool. Un test efectuat la faţa locului a arătat o valoare uriaşă, peste 2 la mie.

Bărbatul a fost reţinut după ce a primit îngrijiri medicale. A rămas fără permis şi camionul, care avea mai multe defecţiuni, i-a fost confiscat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite