George Simion, pus de poliţie să facă testul antidrog. A ieşit negativ

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
george simion

George Simion protestează de aproape o săptămână în Piaţa Victoriei. Nu este un protest anti-COVID, aşa cum a menţionat în mod eronat, dar voit, o parte din presa din România, ci un protest împotriva sistemului politic corupt care domină România de mai bine de 30 de ani.

Şi se pare că acest protest începe să deranjeze.

Duminică noaptea, toţi cei prezenţi la eveniment au fost legitimaţi la miezul nopţii şi apoi autocarul în care se aflau a fost percheziţionat. Motivul inventat de către forţele de ordine a fost acela că există informaţii cu privire la faptul că în interiorul autocarului s-ar fi aflat substanţe interzise sau persoane care au probleme cu legea. A fost efectual un control asupra interiorului autocarului inclusiv folosind câini ce pot detecta drogurile. Nimic ilegal nu a fost descoperit în interior. În locul lui George Simion puteaţi să fiţi voi dacă aţi fi deranjat sistemul.

Luni, în timpul amiezii, la manifestaţie s-a prezentat şi ISU Bucureşti Ilfov şi a solicitat anumite măsuri de implementat pentru ca evenimentul să decurgă fără incidente. Pompierii au fost sesizaţi de către jandarmerie, dar nu au constatat că s-ar fi încălcat vreo măsură legală şi nu au fost aplicate sancţiuni. Au fost enunţate recomandări şi organizatorii au ţinut cont de ele şi le-au implementat.

Luni noaptea, George Simion a fost oprit de poliţie la miezul nopţii. A fost pus să sufle în fiolă pentru a se depista dacă a consumat băuturi alcoolice. Testul a ieşit negativ. Apoi, George Simion a fost pus să facă testul antidrog şi acesta a ieşit de asemenea negativ. Probabil s-ar fi aşteptat ca acesta să fi consumat ceva din moment ce fusese ziua lui de naştere.

Nimic nu este întâmplător. La acest moment poliţia română face politică politică, exact aşa cum se întâmpla acum jumătate de secol. Poliţia, jandarmeria, serviciile secrete nu se mai ocupă de apărarea cetăţenilor de tâlhari, hoţi şi criminali. Acum, poliţia română are rolul să apere clanurile interlope de români şi hoţia clanurilor mafiote organizate în partide politice de români. 

Conducerea poliţiei române se vede noaptea şi negociază cu şefii clanurilor interlope, stau la aceeaşi masă, petrec împreună. Nu te mai poţi simţi apărat.

De la plecarea lui Kovesi, DNA nu mai funcţionează. Marile cazuri de corupţie sunt acum mita cu pizza dată poliţiştilor din Iaşi. Misiunea partidelor politice a fost atinsă: sistemul de justiţie şi care garantează statul de drept a fost colapsat.

O parte din presa din România a început să titreze mesaje false cu privire la George Simion. Unele dintre ele au scris că i s-a deschis dosar penal. Acuzaţiile sunt false şi arată gradul ridicat de compromitere a presei din România, o presă lipsită de libertate şi în mare parte aservită partidelor politice dar şi serviciilor de informaţii ce intervin în procesul politic ceea ce nu este admisibil într-un stat de drept. George Simion nu are deschis nici un dosar penal, nu are comise fapte cu caracter infracţional şi asta îi deranjează: nu au de unde să îl ia.

Faptul că nu se iau măsuri faţă de astfel de abuzuri, inclusiv prin relatarea corectă a lor, arătă slăbiciunea societăţii civile şi a presei din România. Ne pasă mai mult de ceea ce se întâmplă în Belarus, dar când există abuzuri sub ochii noştri nu dorim să le relatăm, suntem puşi să le ocolim.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite