George Buhnici, prins cu maşina Tesla parcată pe trecerea de pietoni: „Lasă-ne o adresă să trimitem nişte baterii alcaline pentru bun-simţ“. Reacţia jurnalistului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maşina Tesla deţinută de George Buhnici, pe zebră în Bucureşti FOTO Facebook/ Ai parcat ca un bou
Maşina Tesla deţinută de George Buhnici, pe zebră în Bucureşti FOTO Facebook/ Ai parcat ca un bou

Maşina Tesla model 3 deţinută de jurnalistul George Buhnici a fost fotografiată parcată pe o trecere de pietoni din Bucureşti.

Fotografiile cu maşina lui George Buhnici parcată aiurea au fost postate în dimineaţa zilei de sâmbătă, 21 decembrie, pe pagina de Facebook "Ai parcat ca un bou" şi au stârnit sute de comentarii.

Administratorii paginii de Facebook au urcat imaginile însoţite de mesajul „Lasă-ne o adresă la care îţi putem trimite nişte baterii alcaline. Pentru bun-simţ, nu pentru Tesla“.

Jurnalistul a intervenit în comentariile internauţilor spunând că regretă ce s-a întâmplat şi că oprise pentru puţin timp pentru a ridica o comandă de mâncare.

„Vă mulţumesc pentru civilizaţia prin mustrare publică. Îmi asum vina şi îmi cer scuze. Ca să fie complet, am dat share pe Facebook să vadă toată lumea cum nu se parchează“, a scris George Buhnici la postarea de pe pagina "Ai parcat ca un bou".

La aproximativ trei ore după publicare, postarea a dispărut de pe Facebook.

Administratorii paginii "Ai parcat ca un bou" au revenit cu o nouă postare în jurul orei 15.00, în care lasă de înţeles că postarea anterioară a fost ştearsă de reprezentanţii Facebook, ca urmare a încălcării unor reguli referitoare la hărţuire. Şi această nouă postare a dispărut la câteva minute după ce a fost încărcată. Iată, mai jos, o captură:

postare buhnici
Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite