Generalul Kemenici a câştigat la Loto alegându-şi numerele după cinci criterii matematice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
generalul Andrei Kemenici
generalul Andrei Kemenici

Fostul comandant al unităţii militare unde au fost executaţi soţii Ceauşescu a câştigat la Loto alegându-şi numerele după cinci criterii matematice pe care le respectă de 15 ani. Andrei Kemenici a dezvăluit pentru „Adevărul“ câteva dintre secretele sale loteristice.

Generalul Kemenici, cioclul lui Ceauşescu, a tras potul cel mare la Loto 6/49

Angajata agenţiei Loto din Târgovişte, acolo unde generalul Kemenici a semnat biletul câştigător, a declarat pentru „Adevărul de Seară" că împătimitul jucător este un client fidel de mai bine de 15 ani. „ Îi cunosc şi pe cei cu care joacă, nu doar la Loto, ci şi la Prono Sport sau la Joker. Mă bucur enorm că a câştigat, mai ales că este clientul nostru fidel", a declarat Simona Volocaru.

Lozul cel mare la 6/49, pentru prima oară în Dâmboviţa - Kemenici printre câştigători

O altă vânzătoare a unei agenţii de pe Bulevardul Independenţei spune că fostul comandant al UM 01417 are cărţi întregi de strategii după care se ghidează atunci când completează biletele de Loto. „Eu lucrez aici de 10 ani. Domnul Kemenici nu a mai venit pe la această agenţie de câţiva ani. A ales să joace la agenţia Loto de pe I.C.Brătianu pentru că este mai aproape de casa lui. Îmi aduc aminte însă că mai de mult a câştigat şi la noi, la Categoria a II-a. Ştiu că el joacă sume mari de bani şi are cărţi de strategii şi caiete făcute de el cu tot felul de scheme, în care ţine constant evidenţa numerelor", ne-a mărturisit Elena Constantin.

Poveştile Revoluţiei/Cum au fost oprite tancurile ruseşti la podul de peste Prut

Clopotul lui Gauss

De la ferventul jucător am aflat că jocul de Loto nu este un joc oarecare, ci trebuie să se ţină cont de nişte „criterii matematice". „Sunt cinci criterii matematice. Eu aştept numerele în fiecare săptămână, şi nu oricum, pentru că au ieşit foarte bine numerele acum. Pe 7, de exemplu, l-am băgat pentru că aşa a picat duminică şi l-am scos pe 6, care a picat săptămâna trecută. Din a doua grupă mi-au ieşit două numere, 12 şi 15. În a treia grupă le-am scos pe 23 şi 30, care au ieşit duminica trecută şi le-am pus pe 26 şi 33. În a patra grupă l-am băgat pe 46. Deci numerele sunt repartizate oarecum matematic, aşa este legea, «clopotul lui Gauss».

Strategia cu care Kemenici a luat potul cel mare

Sunt din fiecare grupă câte unul, dar din grupa lui 10-20 sunt două numere. Ţin cont de numerele fierbinţi, care ies des, de numerele reci, care ies o dată pe lună sau o dată la două luni şi mai combin şi numere care ies doar o dată pe trimestru sau pe un an. Şi aşa fac o combinaţie din ele. Pe bilet scrie colectiv deschis, oricine vrea să participe, participă, dar cu o contribuţie de minimum
5 lei şi maximum 20 de lei", a declarat generalul.

29 de familii fericite

Andrei Kemenici, fostul comandant al UM 01417 Târgovişte, a spus că, pe lângă cele 15 persoane trecute pe biletul câştigător, alte 14 persoane au dat bani şi, deci, vor primi şi ele o cotă parte din marele premiu.

„Realitatea este că 15 inşi au pus la agenţie bani, aceştia au primit documentul că au depus bani. Vor primi însă toţi bani, nu doar cei care sunt pe listă, pentru că s-au înţeles înainte. Eu sunt cel care a completat biletul. Eu pun numerele mereu pentru că sunt pensionar şi neavând ce face mai completez săptămânal câte un bilet. Ceilalţi au serviciu şi nu prea au timp. Am făcut 29 de familii din Târgovişte fericite. Le spuneam mereu şi fostului primar, şi prefectului că eu o să aduc câştigul în Târgovişte şi nu mă credeau.

M-am ţinut de cuvânt acum", ne-a declarat Kemenici.O să împartă banii rudelor Fostul general spune că nu joacă niciodată singur, ci însoţit de militari în termen sau în rezervă, doctori sau chiar şomeri. Cu toate că a câştigat lozul cel mare, generalul în rezervă nu se consideră un om norocos. „Trebuie să ştiţi că eu niciodată nu am jucat singur. Nu am niciodată convingerea că sunt un om norocos. M-am bucurat când am aflat, vă daţi seama, eram acasă cu soţia. Schema aia sigură 6 numere din 6 a fost de la Dumnezeu. Intraseră toate numerele pe care le aveam pe carte.

I-am spus soţiei: Mi-a pus Dumnezeu mâna în cap, am scăpat de ziua de mâine, dar nu doar eu, ci tot neamul meu. O să fac un consiliu săptămâna viitoare şi o să le dau la toţi. Ca oricare, am copii, am strănepoţi şi le dau tuturor câte ceva".

Nu se va opri

Deşi a câştigat marele premiu, generalul nu se va opri şi va juca mult timp de aici înainte. Am încercat să aflăm numerele pe care le va juca săptămâna aceasta, dar am reuşit să le obţinem doar pe primele trei la fiecare variantă de joc.

„Aşa m-a întrebat odată unul Vasile Milea, un fost maistru militar, în noiembrie anul trecut, să-i spun numerele şi a câştigat 188 de milioane. Cu toate astea, nu i-am luat nimic. Nu vă spun numerele pe care le voi juca săptămâna aceasta. Vă spun doar atât: la prima variantă voi juca 3, 18, 39, în a doua variantă 4, 30, 45, iar în a treia variantă 10, 21, 30. Să vă dea Dumnezeu noroc", a conchis Kemenici.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite