Gabriela Firea a fost operată de urgenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Eduard Enea
FOTO: Inquam Photos/ Eduard Enea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a fost supusă, joi seara, unei intervenţii chirurgicale pentru remedierea unei afecţiuni a aparatului gastro-intestinal.

Operaţia a avut loc la spitalul “Dr. Ioan Cantacuzino” din Bucureşti, potrivit ştiripesurse.ro

Conform reprezentanţilor Primăriei, intervenţia a decurs bine, fără niciun fel de complicaţii, pacienta aflându-se sub supraveghere post-operatorie.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost operată  laparoscopic, din cauza unei afecţiuni gastro-intestinale acute, potrivit unor surse medicale citate de Mediafax. 

Fără să dea detalii legate de diagnostic, Firea a precizat că intervenţia a avut loc într-un spital din Bucureşti şi că medicii sunt „la fel de buni ca în orice centru medical european”.

„Mulţumesc mult medicilor şi întregului personal medical de la Spitalul Cantacuzino unde am fost investigată şi operată, cadrelor medicale de la Spitalele Colentina şi Sanador unde am făcut mai multe analize medicale în ultima perioadă, precum şi Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Am trecut printr-un moment greu, însă grija cu care am fost înconjurată m-a ajutat enorm şi mi-a sporit încă o dată încrederea în personalul medical din România, care merită tot respectul şi aprecierea noastră.

Sper ca recuperarea mea să fie cât mai rapidă, pentru a-mi putea continua munca la Primăria Capitalei la întreaga capacitate fizică.

Multumesc tuturor celor care mi-au fost alături cu un gând bun!”, arată Gabriela Firea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite