Gabriela Firea: Bucureştenii vor avea căldură. Nu se iau sume de la sănătate pentru concerte, sunt manipulări

Gabriela Firea: Bucureştenii vor avea căldură. Nu se iau sume de la sănătate pentru concerte, sunt manipulări

Gabriela Firea FOTO Mediafax

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a precizat într-o conferinţă de presă faptul că deşi RADET este în faliment, bucureştenii vor avea căldură. Firea spune că problemele vin din nordul Capitalei, unde nu există CET-uri.

”Să nu uităm  faptul că au dispărut 4 CET-uri. Cele din Titan sau Pipera, de exemplu. Astfel, trebuie să transportăm agentul termic din sud spre nord iar aici sunt cele mai mari pierderi”, a explicat Firea. ”Oricum indiferent de decizia privind falimentul noi avem asigurat agentul termic pentru iarnă, astfel că bucureştenii vor avea căldură.Activitatea RADET va fi preluată de Compania Municipală Termoenergetica ”, a spus Firea.

Aceasta a comentat şi acuzaţiile privind faptul că la rectificarea bugetară va lua bani de la sănătate pentru activităţi artistice.

”Nu este adevărat. Sunt manipulări. Sumele de la sănătate care se dau pentru achiziţii de aparatură sau investiţii sunt acolo. Erau sume pentru consumabile dar managerii de spital le au deja pe stoc”, a explicat Firea.

   

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: