Gabriel Leş l-a demis pe şeful Departamentului pentru Armamente din cadrul MApN

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gabriel Leş FOTO Inquam / Octav Ganea
Gabriel Leş FOTO Inquam / Octav Ganea

Ministrul Apărării, Gabriel Leş, l-a eliberat din funcţie pe şeful Departamentului pentru Armamente din cadrul MApN, Andrei Ignat.

Potrivit unui comunicat MApN, Gabriel Leş a dispus demararea, în perioada curentă, a unui amplu proces de evaluare a activităţii diferitelor structuri ale ministerului, ce vizează eficientizarea activităţii instituţiei.

„Rezultatele preliminare au subliniat necesitatea relansării şi reenergizării activităţii manageriale a departamentului responsabil de activitatea de înzestrare. În acest context, ministrul apărării naţionale a decis ca oportună eliberarea din funcţie a domnului Andrei Ignat, secretar de stat al Departamentului pentru Armamente, propunere ce a primit avizul premierului”, precizează sursa citată.

Decizia politică de asigurare a nivelului de două procente din PIB pentru bugetul Apărării trebuie să fie transpusă, în opinia ministrului, într-o manieră dinamică la nivelul structurii ce gestionează programele majore de înzestrare ale Armatei României, se mai arată în comunicat.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite