G4Media. De ce a cerut Parchetul General revizuirea sentinţei de adopţie: Sorina vede în familia Şărămăt familia sa naturală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primele imagini cu Sorina

Parchetul General arată, în motivele pentru care cere revizuirea sentinţei de adopţie a Sorinei Lucan, că ”interesul superior al minorei implică, în primul rând, stabilitate” şi că ”mediul în care minora a crescut şi s-a dezvoltat timp de aproape 7 ani, începând cu vârsta de 1 an şi 2 luni, creează certitudinea că aceasta vede în familia Şărămăt familia sa naturală”.

În cererea de revizuire obţinută de G4Media.ro, Parchetul general notează că familia Şărămăt a preluat în plasament în 2012 doi copii minori, însă a putut adopta doar unul. Cele două fetiţe, subliniază Parchetul, ”au fost botezate în aceeaşi zi, au mers împreună la grădiniţă şi, în prezent, la şcoală, dorm împreună în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat, poartă aceleaşi haine, au aceleaşi jucării, au fost plecate împreună în vacanţe şi nu au fost niciodată despărţite, între acestea creându-se o legătură fraternă.”

Fragment din cererea de revizurie obţinută de G4Media.ro:

”Conduita procesuală a persoanelor desemnate să apere interesele minorului echivalează cu o lipsă de apărare a acestuia, întrucât nu a fost avut în vedere interesul superior al copilului.

Detalii, pe G4Media

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite