Furau gaz cu camera de bicicletă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii clujeni au început urmărirea penală împotriva unor persoane, care sustrăgeau ilegal gaz metan de la reţeaua publică de alimentare. Aceştia au dispus începerea urmăririi penale

Poliţiştii clujeni au început urmărirea penală împotriva unor persoane, care sustrăgeau ilegal gaz metan de la reţeaua publică de alimentare.
Aceştia au dispus începerea urmăririi penale împotriva lui Anghel Terezia, 55 de ani, rrom din comuna clujeană Viişoara, pentru furt de gaz din reţea. Deconectaţi anul trecut pentru neplata consumului, hoţii au înlocuit contorul cu o cameră de bicicletă din cauciuc, punând în pericol viaţa vecinilor. În casa respectivă, de pe malul Arieşului, locuiesc patru persoane, femeia, concubinul de 70 ani, băiatul de 22 ani şi un nepot de numai un an. Adulţii nu lucrează oficial, beneficiind de ajutoare sociale de la primărie. Pe primul trimestru din acest an au fost sancţionaţi prin decuplarea contorului peste 5.000 de consumatori, din cei peste 190 mii abonaţi din judeţul Cluj, iar 10 persoane au fost depistate furând gaz cu instalaţii artizanale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite