Frontieră-o infracţiune la fiecare două ore

Cel puţin o infracţiune se produce, la fiecare două ore, la graniţele ţării. Controalele vor fi din ce în ce mai drastice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră, în ultimele 24 de ore, au fost constatate 13 infracţiuni şi 25 de contravenţii, comise atât de către cetăţeni români cât şi de străini, iar valoarea totală a amenzilor date se ridică la peste 4.600 de lei. Poliţiştii mai spun că, în perioada amintită, au fost descoperite bunuri contrafăcute în valoare de aproximativ 12.000 de lei.

Tot în ultimele 24 de ore, aproape 100.000 de persoane şi 29 000 de maşini au tranzitat graniţele ţării. Un cetăţean străin şi 29 de români au fost opriţi la frontieră, deoarece intenţionau să iasă ilegal din ţară. Alţi 3 străini nu au putut să intre în România.

Ministerul de Interne anunţă că în perioada următoare, controalele la puncteele de trecere vor fi foarte stricte.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările