Fratele lui Nicolae Guţă a murit, din cauza unei forme severe de cancer. Samir deţinea o avere mai mare decât manelistul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Guţă FOTO  www.fanrar.ro
Nicolae Guţă FOTO  www.fanrar.ro

Fratele interpretului de manele, în vârstă de 43 de ani, a murit din cauza unei forme severe de cancer de piele. Acesta fusese internat la spitalul din Petroşani şi mai multe zile a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor.

Medicii spitalului au confirmat decesul.

Fratele lui Nicolae Guţă, Samir Lingurar, suferea de cancer încă din 2011. Deşi a fost operat şi a urmat un tratament într-o clinică din Austria, boala a recidivat.

La spitalul din Petroşani, acesta a stat internat mai mult de trei săptămâni. Starea lui s-a agravat cu repeziciune şi doar aparatele l-au mai ţinut în viaţă.

Rudele sale au venit să ridice trupul neînsufleţit de la morgă care urmează a fi depus la vila sa din Petroşani. 

Samir Lingurar a devenit cunoscut în judeţul Hunedoara mai în anii 90. Samir Lingurar a fost cel care a pornit primele afaceri cu fier vechi în judeţ, iar în scurt timp a devenit unul dintre cei mai bogaţi oameni din zonă.

Judeţul Hunedoara era la vremea respectivă una dinntre cele mai industrializate zone ale ţării. Minele din Valea Jiului, dar şi uzinele care funcţionau pentru a furniza materia primă pentru minerit au fost baza afacerilor cu fier vechi pentru familia Lingurar.

Nicolae Guţă este cel mai mic dintre cei trei fraţi. Cu toate că averea sa este una de invidiat, cei doi fraţi mai mari ai săi deţineau averi considerabil mai mari.

vile familia Guta

Dovada averilor deţinute de familia Lingurar o reprezintă şi cele două palate construite lângă Petroşani. Construcţia celor două clădiri a durat peste 5 ani. Sunt vile construite în oglindă, dar pentru construcţia lor, familia Lingurar şi-a făcut propriul depozit de materiale de construcţii. Acesta era amplasat în vecinătatea celor două vile.

Nicolae Guţă nu locuieşte alături de cei doi fraţi în vilele de lângă Petroşani. Manelistul are o vilă mai mică în oraş, dar şi multe alte proprietăţi în zonă. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite