Fotomodele virgine pentru barosanii din Monte Carlo

Fotomodele virgine pentru barosanii din Monte Carlo

Andreea Marta, soţia "dispărutului" Codruţ Marta, este cercetată pentru proxenetism

Andreea Marta primea comenzi de la oameni de afaceri cu bani pentru tinere virgine care să-i binedispună pe clienţi. Acestea erau racolate din Republica Moldova şi se plătea pentru ele şi 3.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Andreea Marta - soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al ex-preşedintelui ANAF - câştiga şi 10.000 de euro într-un sejur la Monte Carlo, din traficarea de fetelor racolate pentru a bine dispune bărbaţi bogaţi.

Potrivit unor surse judiciare, Marta făcea "comenzi pentru virgine" în Republica Moldova, pentru care se plăteau şi câte 3.000 de euro, iar în Bucureşti gruparea ce trafica fetele obţinea şi 10.000 de euro, conform Mediafax. În schimbul serviciilor sexuale, fetele traficate primeau între 300 şi 500 de euro.

Soţia lui Codruţ Marta, reţinută în dosarul fotomodelelor - prostituate de lux

Joi, Tribunalul Bucureşti a emis mandate de arestare preventivă pe numele Andreei Marta, sorei sale, Maria Magdalena Lungu, dar şi pe numele lui Valentin Panait, taximetrist care ar fi făcut anumite servicii grupului în schimbul unor sume, toţi trei fiind reţinuţi, în urmă cu o zi, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Marian Oprişan, clientul reţelei de prostituţie condusă de soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Blejnar

Tinerele ce practicau prostituţia erau racolate de către membrii grupării, din rândul persoanelor cu un aspect fizic atrăgător, participante la diferite concursuri de frumuseţe sau prezentări de modă, selecţia fiind riguroasă, în principal, datorită faptului că beneficiarii prestaţiilor sexuale proveneau din rândul persoanelor publice, mediul oamenilor de afaceri, diferiţi cetăţeni străini potenţi financiar sau persoane din lumea mondenă.
La sediul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală au fost conduse, în vederea audierii, mai multe persoane, urmând ca faţă de acestea, după finalizarea audierilor, să se dispună măsurile legale.

Potrivit poliţiei, activitatea reţelei se manifesta atât pe plan intern (cu precădere în municipiul Bucureşti) şi împrejurimi, cât şi în plan extern în destinaţii precum Monte Carlo, Nisa, Milano sau Dubai. Sumele încasate, deosebit de importante, erau însuşite în cea mai mare parte de către membri grupării, prostituatele fiind plătite cu sume în jur de 300-500 de euro.

"În urma investigaţiilor efectuate, în baza delegării autorităţilor judiciare competente, au fost identificate 30 de prostituate, o parte dintre acestea fiind deja audiate, care întreţineau raporturi sexuale în folosul grupului infracţional organizat. Gruparea era coordonată de către surorile Andreea Elena Marta şi Maria Magdalena Lungu, cu sprijinul Victoriei S. şi a lui Valentin P., care recrutau, plasau şi transportau prostituatele la adresele clienţilor sau în locuri în care se desfăşurau petreceri private", susţin anchetatorii DIICOT.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările