FOTO VIDEO Invictus Games Sydney 2018: Militarii români, răniţi în teatrele de operaţii, au „luptat” în probele de powerlifting şi înot

0
Publicat:
Ultima actualizare:
militarii români au fost suţinuţi din tribune  FOTO Invictus Team Romania  -   Laurentiu Turoi
militarii români au fost suţinuţi din tribune  FOTO Invictus Team Romania  -   Laurentiu Turoi

Militarii din Invictus Team România au participat miercuri la probele de înot şi la powerlifting la Sydney, acolo unde are loc competiţia dedicată soldaţilor răniţi în teatrele de război.

Conform paginii de Facebook a echipei, militarii din Invictus Team România au luptat cu toate forţele pentru rezultate cât mai bune în toate probele. 

"Ziua a început cu probele de powerlifting, unde Valentin Ciolan-Uţă a obţinut un rezultat bun, reuşind să împingă 142 de kilograme.

invictus

Tot astăzi au avut loc şi finalele la înot, unde Eugen Bida a reuşit să ocupe două locuri 4 - la proba de 50 de metri spate, respectiv la 50 de metri bras. Ionuţ Butoi a ridicat din nou toată sala în picioare, fiind unanim încurajat în lupta sa cu urmările traumelor suferite în teatrele de operaţii. La proba de ştafetă, băieţii noştri şi-au dovedit spiritul de echipă, reuşind o bună prestaţie.

invictus
invictus
invictus
invictus

Felicitări tuturor celor care au participat astăzi la competiţii! Bravo băieţi!

În paralel, atleţii şi arcaşii au făcut ultimele antrenamente şi reglaje înaintea sesiunilor de calificări ce vor avea loc mâine", arată Invictus Team România. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite