FOTO Noul Logan a fost scos la plimbare pe şoselele din România

FOTO Noul Logan a fost scos la plimbare pe şoselele din România

Noul Logan a fost surprins la teste în România FOTO Carscoops

Carscoops a publicat fotografii spion cu noul Logan camuflat scos la plimbare pe şoselele României. Deşi avem de-a face cu o maşină „machiată”, imaginile spun destul de multe lucruri despre noul model al celor de la Dacia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noul Logan foloseşte o varianta a platformei tehnice CMF care poate fi găsită şi pe Renault Clio 5, Nissan Juke şi Captur 2. Maşina are oarecum un look german, iar constructorul francez susţine că, în comparaţie cu modelul actual, calitatea materialelor din care va fi fabricat bordul va creşte substanţial. Oricum, în imaginile surprinse de Carscoops se poate observa o grilă frontală cu unele inserţii regăsite la Duster.
 
Maşina va beneficia de două motoare pe benzină. Este vorba de 1.0 SCe de 75 CP şi 1.0 TCe de 100 CP. Va mai fi disponibil şi propulsorul diesel 1.5 dCi de 85 CP.
 
 
Constructorul francez a lăsat să se înţeleagă că noul model va fi mai scump cu numai 200-300 de euro în comparaţie cu cel aflat acum în fabricaţie, dar date oficiale în acest sens nu au fost publicate.
 
Mai multe imagini AICI
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările