FOTO Fotografiile celor mai frumoase balcoane din Bucureşti au fost în sfârşit publicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fotografiile au fost publicate pe site-ul Primăriei Capitalei FOTO PMB
Fotografiile au fost publicate pe site-ul Primăriei Capitalei FOTO PMB

La patru zile de la desemnarea câştigătorilor concursului „Cel mai frumos balcon”, Primăria Capitalei a publicat şi fotografiile balcoanelor, faţadelor şi grădinilor care au obţinut premiile.

Asta după ce pe reţelele de socializare echipa care a organizat concursul a fost acuzată în repetate rânduri de lipsă de transparenţă pe motiv că a făcut publice numele câştigătorilor, dar nu şi fotografiile cu balcoanele. 

„Iniţiativa în sine este lăudabilă, dar dacă derularea se face cu oameni incompetenţi, se ajunge la tot felul de situaţii de acest gen, în care dau dovadă de stângăcie. Ca idee, mi se pare că duce la un alt gen de atenţie, pe esteticul unui oraş, iar cetăţenii sunt astfel implicaţi în comunitate, şi în alte state sunt concursuri similare. Punerea în practică e mai dificilă”, a declarat, pentru „Adevărul”, sociologul Alfred Bulai. 

La cine au ajuns premiile

La secţiunea „Cea mai frumoasă faţadă”, juriul i-a acordat premiul întâi lui Cătălin Popescu, iar publicul Alinei Gabriela Ştefan. La secţiunea „Cel mai frumos balcon”, premiul întâi al juriului a mers către Radu Sofran Radu, iar cel al publicului către Violeta Pirlea. 

La secţiunea „Cea mai frumoasă grădină”, juriul a acordat primul loc lui Ion Boţan, iar publicul Elenei Mustea. De asemenea, un hotel administrat de George Copos a câştigat un premiu pentru cea mai frumoasă grădină, persoane juridice. Potrivit Primăriei Bucureşti, proiectul urmează să fie extins şi la alte categorii şi spaţii din Bucureşti care pot fi amenajate. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite