FOTO Comerţul cu drapele, salvarea celor săraci din Piaţa Universităţii. "Un steag pentru un card de memorie?"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Piaţa Universităţii a devenit un vad propice pentru comercianţii ambulanţi cu iniţiativă. Înfloritor a devenit şi comerţul cu steaguri tricolore. Marius (30 de ani) spune că face acest lucru pentru că nu are ce să pună pe masă copiilor.

"Am trei copii şi nici eu, nici soţia mea nu mai avem de lucru. Am muncit în construcţii până anul trecut dar am rămas fără slujbă. Cum putem trăi doar din alocaţiille copiilor?" se întreabă retoric tânărul.

I-a venit ideea de a vinde steaguri după ce a văzut la televizor că zeci de bucureşteni prezenţi la manifestaţiile din Piaţa Universităţii flutură drapele tricolore. Aşa că azi dimineaţă a mers în complexul comercial Europa şi s-a aprovizionat.

"Le-am luat de la chinezi cu 2 lei şi le dau cuu 5 ca să fac şi eu un ban. Puteam să le dau şi cu 10 că se vând bine", se destăinuie Marius. Într-o oră a vândut mai bine de 30 de steaguri.

Nu toţi mușteriii au considerat că este un chilipir. Doi copii au încercat să negocieze cu un schimb: "un steag pentru un card de memorie", dar vânzătorul a refuzat.

image
image

FOTO "Băse" şi „Boc" au fost spânzuraţi de protestatari!

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite