FOTO Ce apariţie au avut Klaus şi Carmen Iohannis la recepţia de la Palatul Buckingham

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis s-a deplasat la Londra împreună cu soţia sa Carmen pentru a asista la un dublu eveniment: summit-ul NATO şi recepţia de la Palatul Buckingham

GALERIE FOTO

Recepţia a fost oferită de Regina Elisabeta a II-a pentru şefii de state care participă la summit-ul NATO. Recepţia a fost organizată pentru a marca 70 de ani de la înfiinţarea alianţei, iar preşedintele Klaus Iohannis a venit însoţit de soţia sa Carmen la eveniment.

Dacă Iohannis a ales o ţinută obişnuită pentru el la astfel de evenimente, şi Carmen Iohannis a apărut într-o ţinută extrem de sobră, adaptată pentru specificul evenimentului. A purtat o rochie de un albastru regal, la care a asortat o pantofi şi geantă roz pal.

image

La eveniment a asistat şi preşedintele american Donald Trump, care a ales să asorteze costumul cu o cravată albastră, în timp ce Prima Doamnă a SUA a avut o pelerină galbenă Valentino.

Şeful statului a avut o discuţie cu omologul american Donald Trump, iar a participat şi la recepţia oferită de premierul Marii Britanii, Boris Johnson, la reşedinţa din 10 Downing Street, iar Carmen Iohannis a vorbit cu Regina. 

image
image

În cursul zilei de miercuri, şeful statului român va participa la reuniunea NATO la nivel înalt, unde va fi adoptată o declaraţie publică succintă, cu caracter strategic, care va acoperi principale progrese şi preocupări la nivel aliat.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite