Vasile Dâncu, după audierea de la DNA: „Am fost cu Liviu Dragnea la pescuit pe lacul Belina”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vasile Dâncu
Vasile Dâncu

Fostul ministru al Dezvoltării Regionale Vasile Dîncu a afirmat joi, după ce a fost audiat la DNA, că a fost o dată sau de două ori la pescuit la Lacul Belina cu Liviu Dragnea. Acesta a fost senator PSD În legislatura 2004-2008, iar între 17 noiembrie 2015 şi 4 ianuarie 2017 a fost ministru al administraţiei şi dezvoltării regionale în guvernul Dacian Cioloş.

UPDATE 14.00 Întrebat de jurnalişti pentru ce a fost chemat de procurori, Vasile Dîncu a răspuns: "Dosarul 'Belina'. Să afle dacă am fost acolo, dacă ştiu ceva despre cine este proprietarul. (...) Nu ştiu nimic, nu am ce să vă declar. Era vorba despre ce am văzut. Nu ştiu nimic, nu am văzut mare lucru. (...) Am fost o dată la pescuit sau de două ori, mai demult. (...) Am fost cu Liviu Dragnea", citat de Agerpres.

Despre calitatea în care a fost chemat, Dîncu a precizat că a fost citat ca martor.

Ancheta DNA

Pe 22 septembrie, DNA anunţa că fostul vicepremierul Sevil Shhaideh, la data faptelor secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), este urmărită penal de procurorii anticorupţie pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu dacă funcţionarul public a obţinut pentru sine ori pentru altul un folos necuvenit.

Potrivit procurorilor, dosarul vizează trecerea ilegală a unei părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel în administrarea Consiliului Judeţean (CJ) Teleorman, care ulterior le-a închiriat unei societăţi comerciale.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite