Fostul rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, Gheorghe Popa, în conflict de interese

Fostul rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Bucureşti, Gheorghe Popa, în conflict de interese

ANI îl bănuieşte de conflict de interese pe fostul rector al Academiei de Poliţie

Fostul rector al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” din Capitală, Gheorghe Popa, a intrat în vizorul inspectorilor de integritate pentru un posibil conflict de interese.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concret, Agenţia Naţională de Integritate (ANI) îl acuză pe fostul rector că a aprobat mai multe documente şi a dispus efectuarea de plãţi cãtre sine, valoarea totalã a veniturilor realizate astfel, fiind de 8.205 lei, în calitate de ordonator de credite, în perioada în care concomitent cu funcţia de conducere deţinutã a fãcut parte şi din echipa de implementare a proiectului „Promovarea cercetãrii ştiinţifice din domeniul criminalisticii în activitatea judiciarã” derulat în cadrul Academiei de Poliţie” Alexandru Ioan Cuza”.

Ulterior, ANI a sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, pentru un potenţial conflict de interese de natură penală. „Persoana evaluatã a fost informatã despre declanşarea procedurii de evaluare”, arată ANI.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: