Boureanu, acuzat de ultraj după ce ar fi lovit doi poliţişti, audiat de un procuror. La rândul lui, fostul deputat a fost internat cu fractură de maxilar VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul deputat Cristian Boureanu este acuzat de ultraj, după ce, noapte trecută, ar fi insultat şi lovit poliţişti de la Rutieră. El a fost încătuşat şi dus la sediul Poliţiei Capitalei pentru a fi audiat însă aici i s-a făcut rău fiind transportat la spital cu o ambulanţă. Medicii de la Spitalul Floreasca l-au  externat vineri după-amiază pe fostul parlamentar. El avea fractură de sinus maxilar şi traumatism cranio-cerebral.

UPDATE Cristian Boureanu a fost audiat timp de peste opt ore, în prezenţa unui procuror, la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală, iar la ora 00.30 pe numele acestuia a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru ultraj, au declarat pentru News.ro surse judiciare.

El urmează să fie dus la Judecătoria Sector 1, cu propunerea de arestare preventivă.

UPDATE Fostul deputat Cristian Boureanu, implicat într-un incident cu un echipaj de la Poliţia Rutieră, este audiat de vineri după-amiază la sediul Brigăzii Rutiere, în dosarul de ultraj deschis pe numele său, potrivit News.ro

Potrivit unor surse judiciare, la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră sunt audiate de un procuror toate persoanele implicate în acest caz - şoferul, prietena lui Boureanu, cei doi politişti, dar şi alţi martori.

UPDATE Fostul deputat Cristian Boureanu, care a ajuns la Spitalul Floreasca din Capitală în urma unui incident cu un echipaj de la Poliţia Rutieră, a fost externat vineri după-amiază. El avea un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar, potrivit News.ro.

De asemenea, la Spitalul "Floreasca" a ajuns şi un poliţist implicat în incident, care însă nu a necesitat internarea.

Poliţia nu a explicat circumstanţele în care Boureanu s-a ales cu traumatismul cranian.

UPDATE Fostul deputat Cristian Boureanu, care joi noapte a ajuns la Spitalul "Floreasca" din Capitală în urma unui incident cu un echipaj de la Poliţia Rutieră, rămâne internat, având un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, medicul Bogdan Opriţa.

„Rămâne internat în Secţia de Chirurgie, având un traumatism cranio-cerebral şi o fractură de sinus maxilar", a precizat purtătorul de cuvânt al Spitalului „Floreasca”.

De asemenea, la Spitalul "Floreasca" a ajuns şi un poliţist implicat în incident, care însă nu a necesitat internarea.

Scandalul 

Maşina în care erau pasageri fostul parlamentar şi prietena lui ar fi fost oprită în trafic vineri, în jurul orei 1.00, în zona Pieţei Charles de Gaulle, iar după ce şoferul ar fi fost legitimat şi i s-ar fi înapoiat actele, Boureanu ar fi insultat poliţiştii, unuia dintre ei i-ar fi prins degetele la portieră.

Conform imaginilor difuzate de Antena 3, Boureanu îi face proşti pe poliţiştii de la Poliţia Rutieră şi îi cere prietenei sale să îl filmeze în timp ce îi ameninţă pe aceştia cu formule precum: "Te las fără pensie" şi "Îţi sparg faţa"..

El a fost încătuşat şi dus la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră, fiindu-i deschis dosar penal.

Conform Poliţiei, în jurul orelor 1.30, un echipaj de poliţie din cadrul Brigăzii Rutiere aflat în serviciu a oprit pentru control pe bulevardul Aviatorilor, un autoturism in care se aflau trei persoane, şoferului fiindu-i solicitate documentele, „moment in care pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant proferând injurii şi ameninţări la adresa poliţiştilor".

„Baby, te rog eu filmează-l! Filmează-l!” Momentul în care fostul deputat Cristian Boureanu loveşte un poliţist de la Rutieră

„La solicitarea poliţiştilor de a se calma, acesta l-a lovit pe un poliţist cu piciorul în zona inghinală si i-a prins mâna în portiera autoturismului. Bărbatul a fost imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. În cauză se efectuează  cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj", anunţă Poliţia.

Lui Cristian Boureanu, care s-ar fi aflat în stare de ebrietate, i s-a făcut rău în timpul audierilor, fiind transportat la spital cu o ambulanţă SMURD. Poliţistul agresat are entorsă la o mână şi degetul mijlociu de la cealaltă mână fracturat.

Cristian Boureanu a mai fost implicat într-un incident în septembrie 2016, când şi-a bătut fiica pe stradă,  fiind cercetat pentru rele tratamente aplicate minorului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite