Fost membru CSM: „UNJR nu are mai mult de trei membri activi şi niciunul nu a mandatat-o pe doamna Gîrbovan să consilieze Parlamentul pe legile Justiţiei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Judecătorul Cristi Danileţ, fost membru a Consiliului Superior al Magistraturii, i-a solicitat public Danei Gîrbovan, preşedintele Uniunii Naţionale a Judecătorilor din România (UNJR), să facă public numărul de magistraţi ai asociaţiei. Potrivit acestuia, UNJR nu ar avea mai mult de trei membri activi şi niciunul dintre membri nu ar fi mandat-o pe Dana Gîrbova să-i reprezinte în Parlament la discuţiile pe proiectul privind legile Justiţiei.

Reacţia judecătorului Cristi Danileţ a venit după ce  Dana Gîrbovan a participat la dezbaterile din Camera Deputaţilor şi a avut mai multe propuneri în cazul modificării legilor Justiţiei. UNJR a fost singura asociaţie de magistraţi care a făcut acest lucru. Forumul Judecătorilor din România şi Asociaţia Procurorilor din România au solicitat Parlamentului respingerea modificărilor Legilor Justiţiei, spunând că adoptarea acestora trebuie să se facă doar în urma unor studii de impact şi a unor consultări. 

Postarea lui Cristi Danileţ

„Am vazut intenţia doamne Gârbovan ca nu ştiu ce protocoale să fie făcute publice. Eu sunt judecător de penal şi în numele şi pentru mine nu a fost încheiat niciun protocol. Pot să asigur de asta pe oricine.

Dar dacă tot suntem la capitolul dezvăluirea informaţiilor secrete: îi cer public doamnei Gârbovan să dezvăluie public numărul şi lista cu membrii UNJR, precum şi data ultimei adunări generale pe care a ţinut-o şi prin care a fost mandatată să meargă la Parlament în numele acestor membri.

S-ar putea ca publicul să aibă o mare surpriză! Eu spun că azi această asociaţie nu are mai mult de 3 membri activi şi că niciunul nu a mandatat-o pe doamna Gârbovan să consilieze Parlamentul cum să modifice legile justiţiei”.

postare cristi danilet
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite