Ford Puma primeşte un motor diesel de 120 CP şi o transmisie automată cu 7 trepte pentru versiunea pe benzină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ford Puma este produs la Craiova FOTO Facebook Ford Romania
Ford Puma este produs la Craiova FOTO Facebook Ford Romania

Noul Ford Puma, produs exclusiv la Craiova, este disponibil acum şi cu motorizare diesel, cutie automată şi un nou nivel de echipare premium – ST-Line Vignale.

Concret, la aproximativ o jumătate de an de la lansarea oficială pe piaţa din România, Ford Puma poate fi achiziţionat şi cu un motor diesel EcoBlue de 1.5 litri care generează 120 de cai putere. Noul propulsor are un consum mediu de 4.5 litri la 100 de kilometri şi emite 118 grame de dioxid de carbon pe kilometru, a comunicat Ford.

A doua noutate anunţată de Ford este că motorul pe benzină EcoBoost de un litru şi 125 de cai putere poate fi „accesorizat” opţional şi cu o cutie de viteze automată cu 7 trepte. Maşinile astfel echipate  au un consum mediu de 6 litri / 100 km.

În fine, Ford introduce şi nivelul de echipare ST-Line Vignale pentru toate motorizările. În această configuraţie premium, Ford oferă faruri LED, scaune cu tapiţerie din piele Windsor, volan îmbrăcat în piele Manacor, sistem de sunet premium B&O şi sistemul Ford KeyFree. În plus, printre îmbunătăţirile de design se numără grila superioară din aluminiu satinat, grila inferioară neagră, bara de protecţie inferioară în culoarea caroseriei şi spoiler spate de dimensiuni mai mari.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite