Fiul lui Sile Cămătaru, prins cu focuri de armă în Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au rmărit duminică seara un autoturim cu numere de înmatriculare străine al cărui şofer nu a oprit la semnalele transmise. Era fiul lui Sile Cămătaru, căutat din octombrie de poliţişti, după ce ar fi înjunghiat un tânăr în faţa unui club din Timişoara.

"În data de 15 decembrie, în jurul orei 19,00, un echipaj din cadrul Secţiei 19 Poliţie, aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a observat un autoturism cu numere de înmatriculare străine. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, dar conducătorul auto a refuzat şi a continuat deplasarea. S-a plecat în urmărirea autoturismului, iar şoferul a abandonat maşina şi a fugit. S-a continuat urmărirea bărbatului, iar unul dintre poliţişti, după somaţia legală, a tras foc în plan vertical", se arată în comunicatul Poliţiei.

Bărbatul de 32 de ani nu avea permis fiind dus la secţia 19. Acolo, aceştia au aflat că era fiul lui Sile Cămătaru, căutat din octombrie după ce a înjunghiat un tânăr în Timişoara.

Acum, acesta se află la sediul Secţiei 5 Poliţie Timişoara pentru audieri şi urmează să fie reţinut pentru lovire sau alte violenţe.

Surse din rândul, anchetatorilor spun că bărbatul este fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint.

La jumătatea lunii octombrie, un tânăr de 30 de ani a fost înjunghiat în faţa unui club din Timişoara, iar potrivit unor surse, agresorul este fiul lui Sile Cămătaru. Tânărul care a fost rănit în urma unui conflict spontan a mers singur la spital şi după ce a primit îngrijiri medicale a ajuns la Poliţie, unde a depus plângere.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite