Fiul unui senator PSD şi-a bătut logodnica şi a ameninţat-o că îi dă foc, chiar înainte de nuntă. Bătăuşul e membru PDL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Tămagă, fiul senatorului PSD, şi-a ameninţat vinerea tecută iubita şi a ameninţat-o că îi dă foc  FOTO Argeş Media
Traian Tămagă, fiul senatorului PSD, şi-a ameninţat vinerea tecută iubita şi a ameninţat-o că îi dă foc  FOTO Argeş Media

Nunta lui Traian Tămagă cu Cristina Prodănel, fiica omului de afaceri Cristian Prodănel, programată la Cannes, pe Coasta de Azur, s-a transformat în scandalul anului.Totul după ce logodnica l-a acuzat pe fiul senatorului PSD de Argeş, Constantin Tămagă, că  vinerea trecută a snopit-o în bătaie după care a turnat benzină peste ea şi a ameninţat-o că-i dă foc.

Vinerea trecută - chiar de ziua celei care urma să-i devină soţie- politicianul i-a dăruit, în loc de urări, o mamă zdravănă de bătaie şi ameninţări că o va arde de vie şi că o va omorî.

Întreaga scenă s-a petrecut chiar la uşa unui apartament din Bucureşti, acolo unde stătea tânăra pentru câteva zile.

În acea zi, femeia s-a trezit cu logodnicul la uşă, iar presa a speculat faptul că Traian Tămagă ar fi aflat că viitoarea lui soţie l-a înşelat cu puţin timp înainte de nuntă. După ce i-a aplicat corecţia fizică, potrivit martorilor, Traian a stropit-o cu benzină şi a ameninţat-o că-i dă foc.

Surse din cadrul Poliţiei au declarat pentru adevărul.ro că, în urma incidentului, „femeia a depus plângere la poliţie, însă cazul a fost preluat de Parchet pentru cercetările de rigoare “.

Cine sunt Traian Tămagă şi logodnica sa

Fiica omului de afaceri Cristi Prodănel, Cristina, s-a remarcat în deosebi în lumea tenisului de câmp. A practicat sportul alb de la vârsta de 6 ani, la Tenis Club AS Piteşti, iar în toată cariera, potrivit datelor statistice, a câştigat din turneele la care a participat 688 de dolari.

Cristina Prodănel este născută pe 26 iulie 1988.

Traian Tămagă a absolvit Colegiul „Zinca Golescu” din Piteşti, după care a urmat cursurile Universităţii Piteşti. Tămagă a studiat şi la London Metropolitian University. Traian Tămagă, 37 de ani, ocupă de aproape doi ani funcţia de secretar executiv al PDL Argeş.

Traian Tămagă este de meserie profesor dar nu a ales să facă o carieră din asta. Aşa că s-a  apucat de afaceri. Sprijinit de tatăl său, fost prefect, Traian a debutat cu un magazin de calculatoare second-hand, reuşind ulterior să intre în tot felul de combinaţii. Au urmat imobiliarele, iar recent a investit în panouri fotovoltaice, afacerea momentului.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite