Fiul lui Ilie Dumitrescu, prins drogat la volan. Poliţia Capitalei i-a deschis tânărului un dosar penal pentru două substanţe stupefiante

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fostul internaţional Ilie Dumitrescu. Imagine: Arhiva Adevărul
Fostul internaţional Ilie Dumitrescu. Imagine: Arhiva Adevărul

Ilie Badea Dumitrescu, fiul în vârstă de 22 de ani al fotbalistului Ilie Dumitrescu, a fost oprit de către poliţie şi depistat pozitiv pentru consumul a două substanţe interzise, iar tânărul s-a ales cu dosar penal.

Tânărul a fost oprit în trafic în jurul orei 04:00 de poliţiştii de la Rutieră şi a fost testat şi depistat pozitiv pentru consumul a două substanţe interzise, au spus surse judiciare pentru ziarul Libertatea.

„Conducătorul unui autovehicul în vârstă de 22 de ani a fost depistat la intersecţia dintre Bd. Pache Protopopescu şi Bd. Ferdinand, în timp ce se deplasa pe drumurile publice, aflându-se sub influenţa substanţelor psihoactive. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul DRUG TEST, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de două substanţe. Persoana în cauză a fost condusă la sediul I.N.M.L., unde i-au fost recoltate probe biologice. În acest caz, s-a întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 336 alin. 2 din Codul Penal”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Ilie Dumitrescu jr, este fiul fotbalist român Ilie Dumitrescu şi al fostului model Letiţia Badea. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite