Fiul lui Gino Iorgulescu, de la studii în Elveţia la complicităţi cu interlopii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fiul lui Gino Iorgulescu este implicat, alături de mai mulţi interlopi din clanul Calu,  într-un scandal de lipsire de libertate în mod ilegal, loviri şi alte violenţe. Procurorii cer arestarea sa preventivă.

Cunoscut pentru scandalurile din cluburi sau cu diferite fotomodele, Mario Gino Iorgulescu (20 de ani), fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu, are probleme cu oamenii legii. Tânărul este acuzat, alături de alţi nouă complici, că a lipsit de libertate, în mod ilegal, un bărbat pe care au încercat să îl convingă să îşi retragă o plângere penală. Mario Iorgulescu a  fost reţinut de procurori, alături de alte patru persoane, într-un dosar în care se fac cercetări pentru lipsire de libertate în mod ilegal, loviri şi alte violenţe, distrugere, favorizarea infractorului, fals intelectual şi uz de fals.  

Printre complicii săi sunt mediatorul Alexandru Coruţ şi Marcel Pascu, cunoscut în lumea interlopă cu porecla „Calu”. Mario, Coruţ şi Pascu erau joi în faţa unui judecător, care urma să decidă dacă emite un mandat de 30 de zile pe numele acestora. Fiul şefului LPF studiază în Elveţia şi revine în ţara natală doar în vacanţe.

Scandal cu interlopi

Totul ar fi pornit de la plângerea unui tânăr, amic cu Iorgulescu Jr., care susţine că a fost sechestrat şi bătut de Mario şi membri ai clanului Calu. Motivul pentru care victima a fost sechestrată nu a fost făcut public de autorităţi. Unele surse spun că partea vătămată s-ar fi împrumutat de bani de la interlopi şi nu ar fi vrut să-i restituie. Pe de altă parte, victima susţine că Mario i-ar fi cerut bani cu împrumut. Iorgulescu Jr. ar fi „uitat” să-şi restituie împrumutul, iar amicul său a insistat să primească banii înapoi.
 
Pentru că era insistent, Mario l-ar fi chemat într-un apartament, iar alături de amicii săi l-ar fi bătut. „Partea vătămată a fost lipsită de libertate şi agresată de mai mulţi bărbaţi, care şi-au folosit forţa fizică, dar şi diverse obiecte contondente şi tăietor înţepătoare”, arată procurorii. Astfel, acesta ar fi fost lovit inclusiv cu un ciocan de şniţele. La scurt timp, bărbatul a  făcut plângere la poliţie.

50.000 de euro, retragerea plângerii

Surse judiciare au explicat că după ce a depus plângerea la poliţie, membrii clanului Calu l-ar fi contactat şi i-au cerut să-şi retragă sesizarea. Pentru a fi mai convingători, aceştia l-ar fi ameninţat, iar ulterior,  i-au promis suma de 50.000 de euro. Victima ar fi  fost dusă la mediatorul Alexandru Coruţ, unde ar fi fost forţată să semneze că îşi retrage plângerea, arată sursele citate. Bărbatul s-a ţinut tare şi nu a renunţat la plângere. Pe 6 septembrie, procurorii au făcut percheziţii şi au adus la audieri 10 persoane. De la domiciliile acestora, ei au ridicat în vederea cercetărilor acte şi înscrisuri cu valoare probatorie, arme albe şi două pistoale airsoft,  arme care nu sunt supuse autorizării.

Iorgulescu Jr. şi-a făcut renume în Bucureşti, ca fiind un tânăr educat,  dar mai ales cu dare de mână, aşa că multe domnişoare mondene i-au dat târcoale şi au încercat să-i intre în graţii. Relaţiile sale amoroase au făcut deliciul presei mondene. Printre cuceririle sale se numără fosta asistentă TV,  Daniela Crudu, sau  fotomodelul Bianca Taban, alintată ca „Paris Hilton de România”. De altfel, unul dintre scandalurile în care a fost implicat Iorgulescu Jr. a privit relaţia cu Taban. Presa tabloidă a înregistrat chiar o scenă în care Iorgulescu jr. a lovit-o pe pritena sa într-un club din Bucureşti.

Voia să se stabilească în „Ţara Cantoanelor”

În luna februarie, Mario arăta pe Facebook că planurile sale erau de a se stabili în Elveţia. „Mă tot întreabă lumea: «În ţară când mai ajungi?» Am început să răspund: «Nu prea curând dacă nu am un business sau ceva de făcut», am nişte scopuri în viaţă şi am de gând să le respect,
m-am săturat să fiu oaia din turmă, am business-urile mele şi vreau să mă ţin de ele, am prieteni adevăraţi şi oameni de suflet şi cu caracter aici, femei cu oportunităţi şi valori sentimentale şi cel mai important, oameni cu potenţial şi caracter fără interes şi falsitate, în ţară ce pot să fac? Să mă prefac?”, scria Mario Gino Iorgulescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite