Fiul scriitorului Andrei Pleşu, ridicat pentru trafic de droguri. Descinderi în forţă în Bucureşti şi Iaşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Alexandru Pleşu FOTO Facebook
Mihai Alexandru Pleşu FOTO Facebook

Fiul lui Andrei Pleşu a fost ridicat, vineri dimineaţă, de poliţişti, în urma unei acţiuni comune a oamenilor legii din Iaşi şi Bucureşti, potrivit unor surse judiciare.

UPDATE 13.45 Ancheta din acest caz este instrumentată de către un procuror din cadrul DIICOT Iaşi. 

Pe lângă percheziţiile care au avut loc în Bucureşti şi în Iaşi, anchetatorii au efectuat descinderi în localitatea ieşeană Probota, acolo unde se presupune că ar fi fost înfiinţată o cultură de canabis. La faţa locului au fost găsite mai multe arme, potrivit unor surse judiciare. 

Mai mulţi persoane care sunt suspecte în acest dosar sunt transportate de la Bucureşti la Iaşi pentru a fi audiate în acest dosar. Conform unor surse judiciare, pe lista celor vizaţi se află şi fiul unui afacerist din Iaşi. 


Casa din comuna Probota unde au avut loc percheziţii FOTO Ionuţ Benea

casa probota

Ofiţeri din cadrul Birourilor de Combatere a Crimei Organizate din Bucureşti şi Iaşi au efectuat vineri, 5 aprilie, mai multe descinderi într-un dosar de trafic de droguri. 

Printre cei ridicaţi se numără şi Mihai Pleşu, fiul scriitorului Andrei Pleşu.

Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii au pus în executare 8 perchezitii domiciliare, pe raza judeţului Iaşi şi în municipiul Bucureşti.

Până la această oră, au fost identificaţi 8 suspecţi, au mai precizat sursele care au menţionat că, în urma perchezitiilor, au fost identificate şi ridicate 500 de grame de rezina cannabis, alte ustensile folosite la cultivare, cantare electronice, grindere pentru maruntit canabisul, pastille ecstasy, ciuperci halucinogene.

Potrivit unor surse, ancheta este instrumentată de DIICOT Iaşi şi mai mulţi suspecţi ar urma să fie aduşi la sediul acestei instituţii pentru a fi audiaţi. Din Iaşi au fost ridicate patru persoane, în urma unor percheziţii care au avut loc în mai multe apartamente, dar şi la un Pet Shop. 

Descinderi au avut loc şi într-o localitate din judeţul Iaşi acolo unde suspecţii din acest dosar ar fi înfiinţat o cultură de canabis. 

Ştire în curs de actualizare. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite