Fişele unui pacient decedat au dispărut fără urmă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

au dispărut."Nu mai există foile de observaţie ale pacientului. Toate cele trei foi ale pacientului, din decembrie, ianuarie şi februarie, s-au evaporat şi cred că acest lucru trebuie sesizat la

au dispărut."Nu mai există foile de observaţie ale pacientului. Toate cele trei foi ale pacientului, din decembrie, ianuarie şi februarie, s-au evaporat şi cred că acest lucru trebuie sesizat la poliţie. Este vorba de dispariţia unor înscrisuri oficiale", a declarat dr. Mihnea Hurmuzache.
Familia celui decedat acuză un medic de malpraxis
Familia lui Dănuţ Boghiu, decedat la Iaşi, a sesizat, în cursul săptămânii trecute, Colegiul Medicilor Iaşi şi autorităţile sanitare, acuzându-l pe dr. Adrian Ciornei, coordonatorul Unităţii de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului de Neurochirurgie Iaşi. Mariana Boghiu, soţia fostului primar din Nicoreşti, spune că Boghiu a fost adus la Spitalul de Neurochirurgie Iaşi în urma unui accident pe care l-a suferit, după lovitura de la cap pacientul rămânând fără vedere şi auz. Ultima oară, Dănuţ Boghiu a fost internat la începutul lunii februarie. Atunci, el a fost ţinut cinci zile la UPU, iar după ce a intrat în comă a fost redirijat de dr. Ciornei la Spitalul "C.I. Parhon", unde a decedat la scurt timp de la internare.
Conducerea Spitalului de Neurochirurgie Iaşi a acceptat sesizarea familiei Boghiu şi a înaintat toate plângerile Colegiului Medicilor şi Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi. Medicul Adrian Ciornei a refuzat să facă vreo declaraţie pe marginea acuzaţiilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite