„Firicel” din Las Fierbinţi a fost prins la volan deşi avea permisul suspendat. Poliţiştii îl suspectează că a consumat şi substanţe interzise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cuzin Toma     FOTO PRO TV
Cuzin Toma     FOTO PRO TV

Actorul Cuzin Toma, cel care îl joacă pe Firicel în serialul Las Fierbinţi, a fost prins de poliţiştii din cadrul Secţiei 11 din Capitală în timp ce se afla la volan deşi avea permisul suspendat.

După ce l-au tras pe dreapta, poliţiştii au sesizat că acesta are un comportament ciudat. Drept urmare, Toma a fost testat pentru a se stabili dacă a consumat stupefiante, apoi a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde i-au fost recoltate şi probe biologice. Oamenii legii suspectează că a condus sub influenţa unor substanţe interzise. 

Se pare că nu este prima oară când Cuzin Toma are astfel de probleme cu legea. Concret, în trecut el ar fi fost cercetat de procurorii DIICOT şi poliţiştii de Crimă Organizată pentru două fapte penale care sunt pedepsite de Legea nr. 143/2000, privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri. Mai exact Cuzin a fost acuzat de deţinere de substanţe interzise, respectiv cannabis. 

Ulterior, DIICOT a decis  să renunţe la acuzaţii, motivând că ”în cauză nu există interes public în urmărirea în continuare a numitului Toma Cuzin”, renunţând la urmărirea penală în privinţa uneia dintre infracţiuni şi clasând cauza în privinţa celeilalte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite