Fiica senatorului USR Vlad Alexandrescu, resuscitată după ce a inhalat gaze lacrimogene: Ştiţi cum e să te întâlneşti cu propriul copil în stare de inconştienţă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul USR Vlad Alexandrescu, aflat la protestul din Piaţa Victoriei, spune că fiica sa, în vârstă de 16 ani, a ajuns în stare de inconştienţă din cauza gazelor lacrimogene împrăştiate de jandarmi, fiind resuscitată de un echipaj SMURD. ”Cum e ca un guvern să-şi gazeze propriii cetăţeni? Şi pe copii! Să le facă rău ca să-şi asigure liniştea?”, încheie senatorul.

”Ştiţi cum e să te întâlneşti cu propriul tău copil, transportat pe targă, în stare de inconştienţă către un echipaj SMURD?”, a scris Alexandrescu pe pagina sa de Facebook.

El relatează ceea ce s-a întâmplat: ”Fetele mele erau cu mine la protest. Una dintre ele a înaintat puţin, cu o prietenă a ei, în dreptul primelor mese de la girafă. Acolo a inhalat gazele împrăştiate de forţele de ordine. Şi-a pierdut cunoştinţa. Noi o pierdusem din vedere şi am început să o căutăm. Credeam doar că întârzie un pic mai în faţă... Deodată, am văzut paramedicii care transportau pe targă o adolescentă de 16 ani. Unul dintre voluntarii care transportau targa mi-a strigat: Domnule Alexandrescu, este fata dumneavoastră! M-am alăturat lor în goană şi am urcat în camion. A urmat resuscitarea, cu oxigen şi monitorizare a inimii. Mulţumesc echipei de intervenţie!”.

”Cum e ca un guvern să-şi gazeze proprii cetăţeni? Şi pe copii! Să le facă rău ca să-şi asigure liniştea?”, încheie Vlad Alexandrescu.

Imagine indisponibilă
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite