Fiica lui Copos ia locul tatălui său la conducerea firmei care deţine hotelul Hilton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra Copos, fiica lui Gheorghe Copos, a preluat funcţia de preşedinte-director general pe care acesta o avea la Athenee Palace, firma care deţine hotelul Hilton, după ce omul de afaceri a fost încarcerat marţi în urma deciziei Curţii Supreme de a-l condamna la 3 ani şi 8 luni de închisoare.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri Bursei de Valori, unde Athenee Palace este listată, Consiliul de Administraţie al firmei s-a reunit marţi şi a votat numirea Alexandrei Copos ca preşedinte-director general, după ce tatăl său a demisionat din această funcţie, arată Mediafax.

Anterior, Alexandra Copos era vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al firmei.

Athenee Palace Hilton este clasificat la cinci stele şi face parte din Ana Hotels. Pe lângă Hilton, Copos deţine hotelul Crowne Plaza, tot din Bucureşti, precum şi trei unităţi în Poiana Braşov (Sportul, Poiana şi Bradul, toate clasificate la trei stele), şi două în Eforie Nord (Astoria, de trei stele, şi Europa, de patru stele).

Gheorghe Copos, Gheorghe Popescu, Mihai Stoica şi Jean Pădureanu, condamnaţi definitiv la închisoare cu executare, în dosarul „Transferurilor”, au fost duşi, marţi seară, la Penitenciarul Rahova. Ioan şi Victor Becali şi Cristi Borcea au fost duşi la Penitenciarul Porta Albă, iar Gigi Neţoiu a fost dus la Penitenciarul de maximă siguranţă Craiova.

Mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

Liga lui Mititica. Opt grei din fotbal, aruncaţi după gratii pentru corupţie Cei mai puternici şi influenţi oameni din fotbalul românesc au ajuns după gratii. Judecătorii Curţii de Apel au fost necruţători chiar şi cu Gheorghe Popescu şi Jean Pădureanu, pentru care procurorii anticorupţie ceruseră la ultimul termen al procesului închisoare cu suspendare.

EXCLUSIV Europarlamentarul Sebastian Bodu dezvăluie cum a ajuns să-i prindă pe greii fotbalului Europarlamentarul constănţean Sebastian Bodu relatează în exclusivitate pentru „Adevărul“ cum a deschis dosarul în care nume grele din fotbalul românesc au fost trimise la închisoare.

UPDATE Fraţii Becali s-au predat. Ioan „Giovanni“ şi Victor Becali sunt în custodia Poliţiei Constanţa. Este aşteptat Cristian Borcea Fraţii Ioan „Giovanni“ şi Victor Becali s-au predat la Poliţia Constanţa. Este aşteptat în continuare Cristian Borcea. Cei trei se află la Constanţa, oraş în care şi-au stabilit de curând reşedinţa în acte. Cristian Borcea, Ioan „Giovanni“ şi Victor Becali şi-au făcut buletine de Constanţa pentru a beneficia de executarea pedepsei la Penitenciarul Poarta Albă, unde îşi ispăşeşte condamnarea Gigi Becali.

Tristeţea lui Sebastian Bodu: „Toţi au uitat că Dosarul Transferurilor a pornit de la mine“ Europarlamentarul constănţean Sebastian Bodu aminteşte că el este cel care a dat semnalul demascării corupţiei din fotbalul românesc. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Sebastian Bodu, fostul şef al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), împărtăşeşte tristeţea că lumea a uitat că el a declanşat procesul din Dosarul Transferurilor.

FOTO „Erare humanum est“. Motto-ul Penitenciarului Poarta Albă, noua casă a greilor din fotbal Penitenciarul Poarta Albă din judeţul Constanţa devine reşedinţa unor nume grele din fotbalul românesc. După Gigi Becali, verii Ioan „Giovanni“ şi Victor Becali, precum şi finul Cristian Borcea, vor să-şi ispăşească pedeapsa la Poarta Albă. Puşcăria situată la 23 kilometri de municipiul Constanţa are motto-ul „Erare humanum est“ - „A greşi este omeneşte“.

Giovani Becali se disculpă: „Cum să fiu vinovat dacă semnătura mea nu apare nicăieri în acte?“ Impresarul de jucători Giovani Becali, inculpat în „Dosarul Transferurilor”, a declarat după ziua maraton de audieri de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie că nu este vinovat de nimic, aducând şi un argument concret pentru a-şi susţine nevinovăţia.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite