Fetiţă de 3 ani rănită la o grădiniţă privată din Bucureşti. Familia spune că micuţa a fost strânsă de gât

0
Publicat:
Ultima actualizare:
fetiţa agresata

Mama copilului a rămas şocată când a mers la grădiniţă şi a văzut leziunile pe care fetiţa le avea pe gât. Cei de la grădiniţă resping acuzaţiile şi spun că a fost un accident şi că pe copilă nu a agresat-o nimeni.

„Azi copilul meu a fost strâns de gât la propriu, nu îmi pot imagina ce a simţit ea în acel moment. un copil de 3 ani jumătate. Este de vorba de o grădiniţă particulară din sectorul 2. Doamnele toate primitoare iubitoare inclusiv patroana acestei gradiniţe, asta bănuiesc doar când eu  eram de faţă, cred ca după era un calvar, cum poţi sa te comporţi aşa? Şi mi se spune ca a fost o simplă căzătură!  copilul a spus ca doamnna a zgâriat-o de gat ca a vrut o jucărie!". 

Acesta este mesajul publicat pe facebook de Brais Rely, mama fetiţei. Postarea fa fost distribuită şi în grupul "Grădiniţe, Creşe, Şcoli" unde sute de oameni au comentat cele întâmplate.

Membrii Grupului i-au cerut mamei să divulge numele grădiniţei unde a avut loc incidentul, dar femeia a spus că este o anchetă în curs şi aşteaptă rezultatul cercetărilor. 

Brais Rely a precizat că a scos deja un certificat medico-legal pe numele fetiţe şi a explicat ce i-a spus educatoarea când a mers la grădiniţă să-şi ia copiluli. 

Mi s-a spus că s-a urcat pe o căsuţă de copii şi că a căzut peste doua trotinete de acolo de sus!... Am scos certificat medico-legal. Nu este de la căzătură, este de la unghii , mi s-a arătat şi azi la medico-lega,l  sunt făcute de unghii", a precizat în comentarii mama fetiţei.

postare fetiţa

Femeia a făcut publice mai multe fotografii în care se văd leziunile pe care fetiţa de 3 ani le are în zona gâtului. 

Cei de la grădiniţă resping toate acuzaţiile şi spun că leziunile au fost produse în urma unui accident nefericit, copila nefiind agresată de nimeni.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Imagini cu o mulţime de israelieni ce bat un şofer arab au fost transmise în direct la televiziunea publică VIDEO

Piaţa clădirilor de birouri din Cluj, în colaps. Lider de multinaţională IT: „Foarte puţini vor să revină la birou“

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite