UPDATE VIDEO Femeia acuzată că şi-a agresat copilul, dar şi pe poliţiştii care au intervenit pentru a-l salva a primit control judiciar 60 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeie reţinută într-un complex comercial FOTO Captură video
Femeie reţinută într-un complex comercial FOTO Captură video

Femeia reţinută 24 de ore după ce i-a lovit pe poliţiştii chemaţi de o angajată a unui magazin care a reclamat că aceasta şi-ar fi agresat copilul, a primit control judiciar pentru 60 de zile. „Au fost puse la dispoziţia unităţii de Parchet, imagini surprinse de camerele de supraveghere precum şi actele procedurala întocmite de poliţişti. A fost notificată Direcţia Generală de Protecţia Copilului Sector 2”, anunţă Poliţia Capitalei.

UPDATE „Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectrului 2, au constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de ultraj Faţă de femeia în cauză, parchetul a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, ulterior măsura adoptată fiind cea a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, anunţă Poliţia Capitalei.

Vineri, în jurul orei 20.00, prin apel la 112, o angajată a unei societăţi dintr-un complex comercial din Sectorul 2 a sesizat că o femeie îşi agresează copilul minor şi că la momentul în care i-a atras atenţia a avut un comportament violent şi faţă de ea.

”La faţa locului s-a deplasat un echipaj de ordine şi siguranţă publică. La momentul în care s-au apropiat de persoana reclamată, aceasta fiind însoţită de mai mulţi cunoscuţi, aceasta a refuzat să se legitimeze, a încercat să plece, iar când poliţiştii au insistat, femeia l-a lovit cu pumnul în faţă pe unul dintre ei. A fost imobilizată, moment în care l-a muşcat de picior pe celălalt agent. A fost condusă la secţia de poliţie pentru audieri. Copilul a fost preluat de prietenii femeii şi ulterior, în scurt timp, de bunici”, precizează Poliţia.

„Aşa cum se prevede la litera b) al aceluiaşi articol, poliţiştii au dreptul şi obligaţia să conducă la sediul Poliţiei pe cei care, prin acţiunle lor periclitează viaţa persoanelor, ordinea publică sau alte valori sociale, precum şi persoanele suspecte de săvârşirea unor fapte ilegale, a căror identitate nu a putut fi stabilită în condiţiile legii. În cazurile nerespectării dispoziţiilor date de poliţist, acesta este îndreptăţit să folosească forţa, verificarea situaţiei  acestor categorii de persoane şi luarea măsurilor legale, după caz, se realizează în cel mult 24 ore, ca măsură administrativă.

Femeia a fost condusă la autospeciala de poliţie, minorul rămânând în grija persoanelor ce o însoţeau, sens în care bărbatul în cauză a şi fost legitimat. La momentul deplasării spre unitatea de poliţie, echipajul a fost urmat de cunoştinţele persoanei în cauză, care au luat în grijă minorul. În scurt timp, a sosit şi bunica maternă a copilului, care l-a preluat din faţa secţiei de poliţie”, a mai precizat Poliţia Capitalei. 

Pe Facebook a fost postat şi un filmuleţ de către o persoană care a asistant la incident.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite