Femeie fără permis, reţinută după ce a furat o maşină şi a lovit un gard metalic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie a fost prinsă de poliţiştii bucureşteni după ce a furat o maşină, lăsată cu cheia în contact de proprietar, şi a lovit un gard metalic cu autoturismul după ce a mers doar zece metri.

Potrivit unui comunicat emis de Poliţia Capitalei,sâmbătă, în jurul orei 16.30, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, de către un bărbat, cu privire la faptul că o femeie necunoscută i-a furat autoturismul, lăsat neasigurat şi cu cheia în contact, a parcurs aproximativ zece metri, pe Calea Griviţei, după care a lovit un gard.

„Evenimentul a fost observat de agenţi de siguranţă publică din cadrul Secţiei 4, care au procedat la legitimarea persoanei de la volanul autoturismului, în urma verificărilor reieşind faptul că aceasta nu posedă permis de conducere”, arată poliţiştii Capitalei.

Totodată, femeia a refuzat testarea cu aparatul alcooltest, precum şi recoltarea de mostre biologice, pentru a i se stabili alcoolemia.

Cercetările sunt continuate de Poliţia Capitalei sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la recoltarea de mostre biologice.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, va fi prezentată magistraţilor cu propunere de arestare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite