Federaţia Sindicatelor Poliţiştilor a primit asigurări de la ministrul de Interne: Niciun angajat nu-şi va pierde locul de muncă

Federaţia Sindicatelor Poliţiştilor a primit asigurări de la ministrul de Interne: Niciun angajat nu-şi va pierde locul de muncă

Federaţia Sindicatelor Democratice ale Poliţiştilor au avut o discuţie cu ministrul FOTO: Adevărul

Reprezentanţii Federaţiei Sindicatelor Democratice ale Poliţiştilor din România (FSDPR) „Al I. Cuza” au participat, miercuri, la discuţia pe care ministrul Afacerilor Interne a avut-o cu liderii organizaţiilor sindicale ale poliţiştilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

La întâlnire s-a reiterat faptul că niciun angajat al Ministerului Afacerilor Interne nu-şi va pierde locul de muncă, se precizează într-un comunicat al FSDPR, conform agerpres.ro.
De asemenea, în urma întrevederii a reieşit faptul că se doreşte ca deficitul de personal din domeniu să fie acoperit din mai multe surse, potrivit comunicatului Federaţiei Sindicatelor Democratice a Poliţiştilor din România.
 
Întâlnirea dintre sindicalişti şi ministru pentru identificarea de soluţii în scopul eficientizării activităţii Ministerului Afacerilor Interne a fost organizată la iniţiativa acestuia, precizează FSDPR.
 
Potrivit organizaţiei sindicale, a fost remarcată disponibilitatea ministrului Afacerilor Interne pentru o comunicare coerentă şi aplicată cu sindicatele poliţiştilor în condiţiile în care demnitarul a propus întâlniri periodice cu reprezentanţii poliţiştilor, într-un Consiliu consultativ sindical, pentru armonizarea tuturor părţilor implicate în modernizarea Ministerului Afacerilor Interne.
Federaţia Sindicatelor Democratice ale Poliţiştilor din România „Al. I. Cuza” consideră că această primă întâlnire reprezintă un start bun, care oferă condiţiile unui parteneriat real cu ministrul Afacerilor Interne, potrivit comunicatului.  

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: