Familia Iorgulescu, despre accidentul mortal provocat de fiul lor, Mario: „Situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Familia Iorgulescu a transmis printr-un comunicat dat duminică-seară condoleanţe familiei tânărului de 24 de ani mort în urma accidentului provocat de fiul lor, Mario.

„Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoştinţa oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, faţă de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanţe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleşiţi de lacrimi şi de durere în urma tragicului accident din dimineaţa de 8 septembrie şi sperăm ca oamenii, opinia publică, să înţeleagă clipele grele prin care trecem şi noi, şi cealaltă familie”, se arată în comunicatul familiei Iorgulescu, citat de digi24.

Reamintim că şoferul care a murit duminică dimineaţă, în accidentul produs de Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui LPF, pe Şoseaua Chitila din Capitală, este un tânăr din Chitila, Dany Vicol, în vârstă de 24 de ani. Bărbatul conducea un Audi care a fost lovit puternic de bolidul Aston Martin nou-nouţ condus de Mario, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu.

 În urma accidentului, şoferul din Chitila a murit pe loc. Deşi în comunicatul Poliţiei nu este precizată viteza cu care circula fiul lui Gino Iorgulescu, martorii accidentului au declarat pentru Cancan că acul vitezometrului s-ar fi oprit la 240 de kilometri/oră.

Brigada Rutieră a Capitalei a anunţat că în jurul orei 03.00, un şofer în vârstă de 24 ani, care se deplasa pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani.

După impact, ambele maşini au ieşit de pe carosabil, iar prima dintre ele a luat foc la compartimentul motor.

Citeşte şi:

Cine este bărbatul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite