Explozie în apropiere de Pasajul Basarab la o ţeavă de gaze. Nu sunt victime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

O explozie s-a produs vineri seara în jurul orelor 20:45 la o ţeavă de gaze a sistemului de distribuţie, care alimenta CET Grozăveşti.

„Ca urmare a unei avarii, produse la o conductă a sistemului de distribuţie, a avut loc o degajare de gaze în atmosferă. Echipele Distrigaz Sud Reţele s-au deplasat imediat la faţa locului şi au luat primele măsuri de siguranţă. Facem precizarea că nu au existat victime sau daune materiale, iar alimentarea cu gaze naturale a CET Grozăveşti a fost deja reluată,” precizează un comunicat al Distrigaz Sud Reţele.

Ca măsură preventivă au fost evacuate aproximativ 80 de persoane dintr-un bloc aflat în vecinătate.

În acest moment, un singur client are gazul oprit, iar reluarea alimentării acestuia se va face în cursul zilei de mâine (sâmbătă - n.r.).
”Echipele Distrigaz Sud Reţele sunt în teren şi continuă lucrările de remediere. Ne cerem scuze pentru inconvenienţele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere”, se arată în comunicatul companiei.
În zonă au acţionat 3 autospeciale de stingere, SMURD şi CBRN, iar circulaţia a fost restricţionată pe durata intervenţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite