Expertiză toxicologică în cazul Cristinei Ţopescu. Cât durează şi ce poate arăta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani
Cristina Ţopescu a murit la vârsta de 59 de ani

Expertiza medico-legal ănu s-a efectuat din cauza trupului aflat în stare avansată de putrefacţie al Cristinei Ţopescu. Medicii vor face o verificare toxicologică, după ce în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente,

Motivul decesului Cristinei Ţopescu, nu s-a stabilit din cauza stării avansate de putrefacţie a trupului. Legiştii au găsit, în schimb, mai multe fragmente medicamentoase în stomacul jurnalistei, motiv pentru care este necesară o expertiză toxicologică. Rezultatele analizei vor fi gata după circa 30 de zile.

Cristina Ţopescu a murit, cel mai probabil, în somn, în urmă cu aproximativ două săptămâni iar medicii legişti aşteaptă acum rezultatele analizelor toxicologice, însă poliţiştii iau tot mai mult în calcul varianta unui deces din cauze naturale.

Vedeta TV a fost găsită duminică seară de poliţişti în casa sa din oraşul Otopeni.alături de doi câini fără suflare. Cele două patrupede se află la Institutul de Diagnostic şi Sănătate Animală (IDSA), singura instituţie care poate emite concluzii ce pot fi folosite în anchete.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite