EXCLUSIV Povestea accidentului aviatic din Giurgiu: Pilotul a zburat fără permisiune și a avut o moarte ca a domnului Lăzărescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Avionul prăbuşit era unul sportiv (foto Bogdan Vladu)
Avionul prăbuşit era unul sportiv (foto Bogdan Vladu)

Martorii care l-au găsit pe pilotul din Giurgiu, zdrobit de avionul prăbușit, au povestit pentru „Adevărul‟ cum s-a întâmplat tragedia aviatică.

Oamenii au mărturisit că Gelu Frunză, pilotul de 51 de ani care s-a prăbușit cu un avion de mici dimensiuni lângă aerodromul Comana participa la o petrecere.

Cheful privat a avut loc în apropierea aerodromului, care era închis în noaptea de sâmbătă spre duminică. Nimeni nu ştie când bărbatul s-a urcat la bordul aeronavei şi nici dacă acesta era hotărât să plece spre casă ori să se plimbe cu avionul. Cert este că Gelu Frunză s-ar fi urcat în avion fără permisiune.

Conform regulilor din aviaţie, el n-ar fi avut dreptul să decoleze fără să anunţe acest lucru.

Tragedie în aer. Un avion s-a prăbușit în Giurgiu, iar pilotul a murit

După prăbușire, Gelu Frunză a fost găsit de două persoane care ieșiseră la o țigară, absolut întâmplător.

Martorii au chemat o ambulanță și au mărturisit că pilotul era grav rănit. După aproximativ 20 de minute, martorii spun că la faţa locului ar fi sosit o ambulanță veche și dotată necorespunzător, din Mogoșești, un sat care aparţine de comuna Adunații Copăceni. Pe lângă şofer, ambulanța avea o singură asistentă care ar fi fost depășită de situație, întrucât pilotul avea picioarele zdrobite.

Bărbatul ar fi pierdut foarte mult sânge. Pe DN5, Gelu Frunză a fost preluat de o altă ambulanță, de această dată una modernă, care l-a transportat la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală.

Nici aici nu s-a mai putut face nimic pentru pilotul rănit, acesta pierzându-și viața în noaptea de sâmbătă spre duminică. Potrivit martorilor, Gelu Frunză era divorțat, iar fata acestuia ar fi aflat de la televizor ce s-a întâmplat cu tatăl său.

Imagini cu pilotul care şi-a pierdut viaţa în accidentul de la Comana şi cu avionul prăbuşit

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite