EXCLUSIV Mafia de la Bellu vinde până şi cavoul lui Protopopescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cavoul lui Pache Protopopescu a ajuns pe mâna samsarilor de la Bellu
Cavoul lui Pache Protopopescu a ajuns pe mâna samsarilor de la Bellu

Cavoul primarului-simbol al Bucureştiului, Pache Protopopescu, a fost „cumpărat" de reporterii „Adevărul" de la un samsar din Cimitirul Bellu.

Cimitirul Bellu, ansamblu arhitectural intrat de curând în circuitul turistic european, este scos la vânzare pe bucăţi de samsarii de cavouri. Mafia a pus mâna până şi pe criptele personalităţilor din incintă.
Cavoul în care odihnea marele om politic Ermil Pangrati a dispărut fără urmă cu tot cu osemnite, după ce cripta a fost vândută în acest an. În locul lui Pangrati au apărut crucile noi ale unor persoane aflate în viaţă. În spatele afacerii se află un constructor de la Bellu, personaj susţinut chiar de angajaţii cimitirului.
Acelaşi samsar a scos la vânzare şi capela lui Pache Protopopescu , declarată monument istoric din 2004. Reporterii „Adevărul" au reuşit să obţină şi o reducere „de criză" pentru monument. Preţ de pornire: 40 de mii de euro. Preţ final- 20 de mii.
Mâine dimineaţă în ediţia tipărită puteţi citi o amplă investigaţie legată de mafia cimitirelor din Bucureşti iar pe adevărul.ro veţi găsi imagini filmate cu camera ascunsă din timpul tranzacţiilor cu cripte.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite