EXCLUSIV Cine este bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat. Raul Coltor susţinea anul trecut că e spion VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raul Coltor s-a prezentat anul trecut la CSM pentru a  depune o plângere Imagine: Adevărul / Ionuţ Mureşan
Raul Coltor s-a prezentat anul trecut la CSM pentru a  depune o plângere Imagine: Adevărul / Ionuţ Mureşan

Raul Coltor – bărbatul care l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat într-un mesaj postat pe Facebook – s-a prezentat în vara anului trecut la CSM pentru a da în vileag presupuse legături între angajaţi americani ai Bazei de la Deveselu cu o reţea de proxeneţi, totul în contextul cazului crimelor din Caracal. El susţinea, atunci, că este spion.

Luni seară, Raul Coltor l-a ameninţat cu moartea pe Raed Arafat. 

„În baza articolului 55 din Constituţia României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina, că este terrorist, şi datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetăţenilor români (trafic de organe Mossad), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005, am primit dreptul de a ucide în numele Ţării şi al Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o să vă îngroape alături de un porc într-un mormânt de piatră!! Te somez să părăseşti acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamţo!”, a fost mesajul pe care Raul Coltor l-a postat pe pagina lui de Facebook, masaj pe care ulterior l-a şters. 

Bărbatul s-a prezentat la sediul CSM exact în urmă cu un an, pe data de 14 iulie. Susţinea că vine de la Secţia de Investigare a Infracţiunilor în Justiţie, unde nu fusese lăsat să depună o plângere. 

El le-a spus jurnaliştilor că deţine informaţii importante şi că acceptă să fie filmat doar cu o mască chirurgcală pe faţă.

Jurnaliştii aflaţi acolo au fost curioşi despre ce e vorba, astfel că Raul Coltor le-a spus că el a lucrat timp de peste 10 ani în „serviciile de informaţii străine”. 

O terorie a conspiraţiei în cazul Caracal

„Astăzi m-am prezentat la CSM pentru a depune o plângere penală împotriva Secţiei de investigare a magistraţilor, care, în urma unei programări, mi-au refuzat audierea. Cazul pe care am vrut să îl aduc la cunoştinţă este cazul Alexandrei (n.r. – Măceşanu). Acest caz trebuia disjuns dintr-un caz mult mai complex şi mult mai mare care conţine elemente cum arr fi o fraudă comisă cu ajutorul statului român şi de către angajaţi ai statului român, care în ultimii 10 ani de zile depăşeşte 100 de miliarde de dolari”, spunea Raul Coltor.

Auzind cuantumul astronomic al sumei, jurnaliştii au devenit neîncrezători, dar l-au lăsat să vorbească în continuare.

„Începând cu anul 2011 au fost depuse patru sesizări către autorităţile statului, precum şi datele aferente. (…) Este vorba de o fraudă bancară electronică, comisă din bănci, din conturile cetăţenilor. Eu, mai mult de zece ani, am lucrat în servicii de informaţii internaţionale. Nu am avut treabă cu statul român, nu am lucrat pentru statul român. În culegerea de informaţii pe care am făcut-o anumite date erau pentru locul meu de muncă, iar anumite date erau spre statul român pentru combaterea şi prevenirea tuturor felurilor de crime: corupţie, trafic de persoane. Cazul conţine adrese de mail ale oficialilor americani de la Baza Deveselu cu user şi parole, adică se poate accesa e-mail-ul respectiv, iar e-mailurile respective au fost accesate de către terţe ppăersoane, de către hacker. Aceste mail-uri au fost predate către statul român în intervalul 2008-2018. Log-urile de pe calculatoarele infectate conţin discuţii între proxeneţi, reţelele de trafic de persoane, cu clienţii acestora, anume programări pentru anumite fete de a se duce la Craiova, pentru a întreţine relaţii sexuale cu anumiţi oficiali, angajaţi ai Bazei Deveselu”, a susţinut Raul Coltor.  

Din documentele pe care le-a înmânat tuturor jurnaliştilor prezenţi, reiese că Raul Colltor a fost învinuit într-un dosar penal al BCCO şi DIICOT Alba Iulia. Domiciliul său a fost percheziţionat, iar anchetatorii au ridicat de acolo un stick de memorie, pe care, susţine Raul Coltor, se află toate datele personalului de la Deveselu.

doc raul coltor
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite