Eveniment grav în România: tentativă de atentat terorist

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mişcarea de Tineret 64 de Comitate. FOTO Arhivă
Mişcarea de Tineret 64 de Comitate. FOTO Arhivă

Jurnaliştii Dan Marinescu, redactor-şef Adevărul, şi Cristian Unteanu, corespondentul ziarului Adevărul la Bruxelles, vor discuta, începând cu ora 15.00, despre implicaţiile naţionale ale tentativei de atentat terorist dejucat ieri, în contextul ultratensionat european din acest moment.

INTRĂ ÎN DISCUŢIE şi urmăreşte emisiunea în modulul Adevărul LIVE

Începem să ne corelăm cu şirul de evenimente violente care zguduie Europa de câteva săptămâni? Este vorba oare despre o evoluţie internă a unui fenomen mai demult anticipat ca grav şi periculos de unii, dar considerat de alţii drept marginal şi inofensiv, adică lupta pentru autonomie teritorială din Ţinutul Secuiesc, posibil de purtat şi prin mijloace violente? Acestea sunt întrebările de început ale emisiunii Adevărul LIVE de la ora 15.00 şi pe care vă invităm s-o urmăriţi.

Citeşte si:

DIICOT: Atentat terorist dejucat la Covasna. O bombă artizanală urma să fie plasată la parada de la Târgu Secuiesc

Tentativă de atentat la Târgu Secuiesc. Cum relatează presa din Ungaria incidentele petrecute în Secuime, de Ziua Naţională a României

Atentat terorist la Covasna. Cine sunt extremiştii maghiari ai Mişcării de Tineret 64 de Comitate, care au încercat să detoneze o bombă la Târgu Secuiesc

Atentatul de la Târgu Secuiesc, plănuit într-o întâlnire conspirativă. „Cumperi o cartelă nou-nouţă şi un telefon la fel, apelezi şi apoi le distrugi”

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite