„Evadarea“ condamnatului Daniel Dragomir. Pe unde şi când a fugit din ţară fostul ofiţer SRI

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Dragomir apare acum pe siteul IGPR la secţiunea „Persoane urmărite” Imagine: Poliţia Română
Daniel Dragomir apare acum pe siteul IGPR la secţiunea „Persoane urmărite” Imagine: Poliţia Română

Daniel Dragomir, fostul locotenent – colonel SRI condamnat joi la 3 ani şi 10 luni pentru corupţie, a plecat miercuri din România, prin Arad, cu maşina. El nu avea măsuri preventive în vigoare atunci când a fugit, nici în dosaerul Black Cube, nici în cel al traficului de influenţă în favoarea afaceristului Rami Ghaziri - ultimul, la rândul lui fugar.

El a putut ieşi din ţară fără probleme pentru că, înainte de condamnare, el nu avea nici o interdicţie de deplasare. Exact în ziua în care e ieşit din ţară Ungaria eliminase obligaţia ca cei care intră în ţară să rămână în izolare timp de 14 zile, transmite G4Media.ro.

Joi seară, Dragomir, a fost dat în urmărire naţională după ce Poliţia Română a anunţat că acesta nu a fost găsit acasă la câteva ore după condamnarea definitivă de joi. Pe site-ul Poliţiei Române apar informaţii despre fostul locotenent colonel SRI şi fotografia acestuia.

„În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv. Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Fostul locotenent colonel SRI Daniel Dragomir a fost condamnat joi definitiv la 3 ani şi 10 luni de închisoare cu executare pentru corupţie de magistraţii Curţii de Apel Bucureşti, potrivit sentinţei publice. Când era ofiţer activ al SRI, Dragomir l-a pus în gardă pe omul de afaceri libanez Rami Ghaziri că este monitorizat de colegii săi de la Direcţia de securitate economică şi a primit în schimbul protecţiei oferite o mită de aproape jumătate de milion de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite