Senatorul PNL Eugen Pârvulescu, pus sub control judiciar pentru infracţiunea folosirii influenţei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Pârvulescu s-a folosit de influenţa sa pentru a primi subiectele la concursurilor de ocupare a posturilor vacante de asistent medical şi şofer autospecială II.
Eugen Pârvulescu s-a folosit de influenţa sa pentru a primi subiectele la concursurilor de ocupare a posturilor vacante de asistent medical şi şofer autospecială II.

Lider al PNL Teleorman, senatorul Eugen Pârvulescu a fost pus sub control judiciar, joi, 22 iulie, de către, timp de 60 de zile. Liberalul ar fi folosit influenţa pe care o avea în calitate de preşedinte al filialei PNL pentru a primi subiectele pentru proba scrisă a concursurilor de ocupare a posturilor vacante de asistent medical şi şofer autosanitară II la serviciul de ambulanţă din judeţ.

De asemenea, inculpatul le-ar mai fi cerut membrilor comisiilor de concurs constituite de conducerea Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman să favorizeze candidaţii indicaţi de el şi la proba practică/interviu, cu scopul de a obţine foloase necuvenite pentru aceştia din urmă (promovarea concursurilor şi angajarea pe posturi remunerate).

Eugen Pârvulescu trebuie să respecte o serie de obligaţii, cât timp este pus sub control judiciar:

  • să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale, cu persoanele menţionate în ordonanţa de dispunere a controlului judiciar,
  • să nu se deplaseze la sediul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman

În cazul în care Eugen Pârvulescu nu-şi respectă obligaţiile, măsura controlului judiciar poate fi înlocuită cu arestul la domiciliu sau arestarea preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite