Elev bucureştean, arestat preventiv după ce a tras cu pistolul într-o vitrină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un băiat de 16 ani a fost arestat preventiv după ce a tras cu un pistol într-un magazin FOTO Adevărul
Un băiat de 16 ani a fost arestat preventiv după ce a tras cu un pistol într-un magazin FOTO Adevărul

Un elev de 16 ani din Capitală a fost arestat preventiv pentru 20 de zile după ce, duminică, în urma unui conflict pe care l-a avut cu o vânzătoare, a tras cu un pistol cu aer comprimat în vitrina magazinului.

Potrivit Poliţiei Capitalei, băiatul era băut în timpul incidentului şi a înjurat-o pe vânzătoare după ce aceasta a refuzat să îl servească. Tânărul a ieşit din magazin şi a început să tragă cu pistolul cu aer comprimat în uşa magazinului. 

„Duminică, în jurul orelor 3.40, Poliţia Capitalei a fost sesizată de către o femeie de 32 ani, administrator al unui magazin situat în sectorul 3, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la vânzare, un client pe care a refuzat să-l servească din cauza stării avansate de ebrietate, i-a adresat injurii”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Adolescentul şi-a recunoscut fapta şi a declarat poliţiştilor că a achiziţionat pistolul în aceeaşi zi în care a avut loc incidentul, de la o persoană necunoscută şi că nu are actele de provenienţă ale acestuia. 

Băiatul a fost reţinut de poliţişti sub acuzaţiile de distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite