Elev bătut cu bâta în faţa şcolii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Stanemir (15 ani) este internat la spital
Traian Stanemir (15 ani) este internat la spital

Un elev de clasa a VIII-a a ajuns în stare gravă la Spitalului de Pediatrie din Ploieşti după ce a fost bătut cu bâta, chiar în faţa şcolii în care învaţă.

Traian Stanemir (15 ani) a fost acostat de trei tineri, marţi seară, imediat după ce a ieşit de la cursuri. Fără să-i spună nimic, băieţii l-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, iar unul dintre ei l-a lovit cu o bâtă direct în faţă. „Nici nu îmi mai amintesc bine ce s-a întâmplat. Am căzut, din cauza loviturilor, şi mai ştiu că am fost lovit cu ceva tare în faţă. Apoi m-am trezit în ambulanţă", a spus adolescentul.

CITEŞTE ŞI

Un profesor din Codlea a snopit un elev în bătaie

Agresorii au între 16 şi 18 ani, iar poliţiştii i-au identificat pe doi dintre ei. Agenţii au aflat că atacul a fost plănuit de una dintre colegele de clasă ale lui Traian, căreia nu-i place de băiat. Directoarea şcolii a discutat cu eleva bănuită şi aceasta nu recunoaşte nimic.

„Este o elevă bună a şcolii. Eu nu o cred în stare să aranjeze aşa ceva. Eleva va merge, însă, la câteva şedinţe de consiliere psihologică, la cabinetul şcolii, şi sperăm să aflăm adevărul. Singurul lucru pe care l-a recunoscut a fost că este prietenă cu unul dintre agresori", a spus Georgeta Pană, directorul şcolii Nicolae Simache din Ploieşti.

Cei trei agresori riscă până la şapte ani de închisoare pentru vătămare corporală gravă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite