Elena Udrea, în regim de breaking news şi şase ani de închisoare

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sentinţele date ieri în dosarul Gala Bute şi vestea verdictului referitor la fosta mare diva a politicii băsiste, insa pe nume Elena Udrea, au pus ieri pe jar toate televiziunile.

Breaking news-uri, ediţii speciale, talk-show-uri s-au succedat cu maximă repeziciune. Însăşi doamna Elena Udrea a făcut un veritabil tur de forţă, dând impresia de ubicuitate. Şi de cel mai democratic şi mai lipsit de prejudecăţi om din toată România.

A fost disponibilă şi pentru televiziunile prietene, şi pentru cele inamice. A discutat cu Dana Grecu şi cu Radu Tudor la Antena 3, i-a acordat un interviu telefonic înregistrat lui Ionuţ Cristache pentru TVR 1, a fost prezentă preţ de câteva ore la România tv.

Fireşte, cel mai semnificativ produs politic al epocii Băsescu, aşa cum a numit-o chiar fostul preşedinte, a pus la zid pe toată lumea. Ea, poate şi amica ei, doamna Alina Bica, sunt victimele Sistemului. Care nu s-a reformat cu nici o iotă după ce a fost înlăturat fostul şef adjunct al SRI, dl. Florian Coldea. Aşa că doamna Udrea este hotărâtă. La recurs, va face uz de toată muniţia din dotare, va spune tot ce ştie, îşi va pregăti o apărare forte. Ce mai? Va duce o luptă pe viaţă şi pe moarte. Elena Udrea dixit!

Hiperactivismul de ieri al d-nei Udrea i-a jucat însă împricinatei câteva feste. Pe doamna Udrea au lăsat-o nervii şi a luat-o gura pe dinainte. Aşa că i-au scăpat foarte multe lucruri despre abuzurile strigătoare la cer comise de Sistem în vremea din ordinul ori cu acordul explicit al fostului lui şef absolut. Nimeni altul decât dl. Traian Băsescu. Nu se lăuda oare fostul şef al Statului că este cel mai informat om din România?

Cred că, ascultând torentul de vorbe ce ieşea pe gura propriei lui creaţii, fostul Pygmalion s-a abţinut cu greu să nu pună mâna pe telefon şi să intervină. Toată aşa-zisa lui luptă în vederea apărării marilor fapte întreprinse în favoarea ţării, fapte cu care ne-a blagoslovit în cele două mandate de preşedinte, a fost spulberată marţi de cine se aştepta el mai puţin. De Elena Udrea. Care a refăcut în auzul întregii lumii imaginea unui fals Stat de drept. Confecţionat, pus în funcţiune, uns în exclusivitate spre a servi priorităţile şi interesele unui grup infracţional care vreme de zece ani şi-a făcut de cap în România.

Pentru faptele sale din afacerea Gala Bute, doamna Udrea a primit, în prima instanţă, şase ani de închisoare. Oare câţi merită cel ce a inventat şi i-a creat condiţiile să se manifeste unei făpturi de aşa joasă speţă? Da, e vorba despre numitul Traian Băsescu? Insul care zburdă încă liber pe la televiziuni şi prin Parlamentul României.

Sigur, au sărit îndată şi băsiştii de serviciu. Strigând că am avea probleme mari în justiţie. De ce nu le-au văzut ei oare când la Palatul Cotroceni se afla soarele lor, Traian Băsescu?

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite