Elena Udrea: „Mâine, o să fiu prezentă la DNA pentru o declaraţie într-un dosar mai vechi”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, joi, că în interiorul DNA se fac în continuare presiuni în dosarele în care este acuzată.

"Se fac presiuni în continuare la DNA referitor la mine. Mâine, o să fiu prezentă pentru o declaraţie într-un dosar mai vechi, în dosarul pe care l-a instrumentat doamna procuror Iorga Moraru, care ne-a povestit în mod public ce presiuni s-au făcut împotriva dânsei pentru a mă reţine, în situaţia în care nu exista aviz pentru arestare din partea Parlamentului. Eu sunt convinsă că, nu numai dosarul acela, toate dosarele pe care dânsa le-a instrumentat la adresa mea s-au făcut sub o presiune imensă. Sunt procurori din interior care vin şi recunosc că au fost supuşi unor presiuni pentru a face dosare, aşa se explică această frenezie a doamnei Kovesi în a formula acuzaţii şi a întocmi dosare pe numele Elenei Udrea", a susţinut fostul ministru, potrivit Agerpres.

Declaraţia a fost dată la Curtea de Apel Bucureşti, unde a avut loc un nou termen în cameră preliminară în dosarul privind finanţarea campaniei electorale din anul 2009.Pe 24 mai, DNA i-a trimis în judecată pe Elena Udrea, Ioana Băsescu şi jurnalistul Dan Andronic în dosarul privind finanţarea campaniei electorale pentru alegerile prezidenţiale din 2009.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite